Per Nando

19/01/2023

ATENCIÓ!!! La situació és fica força interessant per a vore nevar pròxima setmana❄️❄️❄️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, des de hui anem a fer un seguiment modelestic especial davant una configuració que ens pot portar moltes sorpreses la pròxima setmana, analitzarem dia a dia els diferents models meteorològics per vore com encaminen la nova entrada freda que ens afectarà de nou a partir de diumenge i podrà vindre més humida.

MODEL AMERICÀ (GFS )

MODEL UKMO

MODEL GEM

Mirant els 3 models meteorològics que vos estic mostrant i a falta de vore l’eixida de la vesprada del model Europeu, només puc dir que la pròxima setmana la configuració sinòptica que ens mostren els models és molt bona perquè puga produir-se un episodi de nevades importants cap a les nostres terres. El fort Anticicló que vindrà a situar-se sobre les Illes Britàniques més el rebot de l’aire fred que ens està afectant ara i que se n’anirà demà cap a Itàlia per a tornar cap ací el diumenge, podran afavorir un episodi interessant de possibles nevades al territori Valencià.

MAPA AIRE FRED EN ALTURA DIMARTS

De moment no podem avançar quasi res, perquè tenim eixides que ja ens marquen neu a partir de dimarts a cotes molt baixes, però d’altres no accentuen massa el vent humit i per tant tindríem fred, però sense a penes precipitacions. Si mireu el mapa en alçada de cara a dilluns-dimarts tindríem una -30/-35 sobre la nostra vertical i per tant a la mínima que ens acabe entrant vent de procedència marítima, la neu acabaria fent acte de presència a llocs inusuals del nostre territori.

La configuració és molt bona, perquè l’anticicló el tenim molt ben situat perquè entre vent humit, ara falta seguir-ho i anar veient les sorpreses que ens poden deparar els mapes a partir de dimarts.

Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando