meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

14/01/2023

Actualitzaci贸!!! Entrada d’aire fred de llibre que podr脿 deixar neu a cota 0 馃ザ馃ザ馃ザ鉂勶笍鉂勶笍鉂勶笍

Destacades, M茅s vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Expectants davant l’arribada de l’hivern que comen莽arem a notar a partir de dem脿 a 煤ltimes hores a casa nostra, per貌 que s’accentuara el pr貌xim dimecres amb temperatures que en altura seran molt baixetes com vorem a continuaci贸.

CAP DE SETMANA

Cap de setmana prou tranquil i amb temperatures agradables 茅s el que tindrem al nostre territori i que ens deixar脿 gaudir almenys del dissabte i la primera part de diumenge, per貌 de cara la vesprada dem脿 comen莽aran a canviar les coses al nostre territori amb baixada de temperatures i ens creuar脿 un front que deixar脿 algunes precipitacions d猫bils sobretot pel nord del territori Valenci脿 i que podran ser de neu a les serres m茅s altes.

ATENCI脫 AL VENT DE DILLUNS A DIMECRES

Mentre al nord de la pen铆nsula comen莽aran a ser not铆cia les pluges i les nevades a partir de dilluns, a casa nostra els primers dies de la setmana serem not铆cia pel vent. Un vent entre ponent i mestral que deixar脿 r脿fegues superiors als 100 km/ h de manera general i que l’aemet ja ens ha ficat en av铆s groc per aquest vent que a partir del proper dilluns pegara amb molta for莽a. Dilluns les nevades ja seran tamb茅 for莽a importants als Pirineus tant el Catal脿 com l’Aragon猫s.

BRUTAL BAIXADA DE TERM脪METRES A PARTIR DE DIMECRES 馃ザ馃ザ馃ザ馃ザ馃ザ馃ザ馃ザ馃ザ

TEMPERATURES A 5500 METRES D’ALTITUD

AMOMALIES TEMPERATURES

A partir de dimecres una segona glopada d’aire molt gelat provinent de l’脌rtic far脿 desplomar-se encara m茅s les temperatures i deixar脿 valors d’aut猫ntic hivern a tota la pen铆nsula i les Illes Balears. Els valors a uns 5500 metres d’altitud s’aproparan a uns -37 掳C pel nord peninsular i -34鈥癈 al centre i quasi tot el sud peninsular. Les isotermes a uns 850 hpa tamb茅 estaran sobre uns -5鈥癈 a tota la pen铆nsula i per tant en aquestes condicions on acabe nevant a partir de dimecres o far脿 pr脿cticament a cota 0. Les anomalies de temperatures a partir de dimecres seran clarament m茅s baixes a tota la pen铆nsula I per tant far脿 m茅s fred del que tocar脿 per a estes dates.

MAPA DE NEVADES 鉂勶笍鉂勶笍鉂勶笍鉂勶笍鉂勶笍鉂勶笍鉂勶笍鉂勶笍

Mireu l’煤ltima actualitzaci贸 del mapa de nevades per a la pr貌xima setmana i聽茅s聽que ser脿 brutal al nord de la pen铆nsula Ib猫rica on la neu ser脿 protagonista i deixar脿 tamb茅 molts problemes. Una neu que podr脿 caure a cota 0 tant al nord peninsular com al centre I est de la pen铆nsula. Per tant el聽el聽poc que puga caure al nostre territori a partir de dimecres ho far脿 tamb茅 a cota 0.

QUALLARA UN EPISODI DE NEU AL NOSTRE TERRITORI?

Sembla que el pr貌xim cap de setmana les nevades es traslladarien cap a It脿lia, per貌 el fred encara que no tan intens continuar脿 a la pen铆nsula i la configuraci贸 de les peces m’agrada perqu猫 tard o prompte puga quallar algun episodi de pluja i neu cap al territori Valenci脿, Catalunya i les Balears. Per tant continuem seguint les previsions i informant-vos dia a dia.

La propera setmana ser脿 molt intensa davant totes les inclem猫ncies de l’oratge que viurem a tot el pa铆s i per aix貌 ac铆 estarem per a informar davant els canvis importants que apleguen en apenes 36 hores.

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

Dimecres 27 | setembre | 2023
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando