Per Nando

14/01/2023

Actualització!!! Entrada d’aire fred de llibre que podrà deixar neu a cota 0 🥶🥶🥶❄️❄️❄️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Expectants davant l’arribada de l’hivern que començarem a notar a partir de demà a últimes hores a casa nostra, però que s’accentuara el pròxim dimecres amb temperatures que en altura seran molt baixetes com vorem a continuació.

CAP DE SETMANA

Cap de setmana prou tranquil i amb temperatures agradables és el que tindrem al nostre territori i que ens deixarà gaudir almenys del dissabte i la primera part de diumenge, però de cara la vesprada demà començaran a canviar les coses al nostre territori amb baixada de temperatures i ens creuarà un front que deixarà algunes precipitacions dèbils sobretot pel nord del territori Valencià i que podran ser de neu a les serres més altes.

ATENCIÓ AL VENT DE DILLUNS A DIMECRES

Mentre al nord de la península començaran a ser notícia les pluges i les nevades a partir de dilluns, a casa nostra els primers dies de la setmana serem notícia pel vent. Un vent entre ponent i mestral que deixarà ràfegues superiors als 100 km/ h de manera general i que l’aemet ja ens ha ficat en avís groc per aquest vent que a partir del proper dilluns pegara amb molta força. Dilluns les nevades ja seran també força importants als Pirineus tant el Català com l’Aragonès.

BRUTAL BAIXADA DE TERMÒMETRES A PARTIR DE DIMECRES 🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶

TEMPERATURES A 5500 METRES D’ALTITUD

AMOMALIES TEMPERATURES

A partir de dimecres una segona glopada d’aire molt gelat provinent de l’Àrtic farà desplomar-se encara més les temperatures i deixarà valors d’autèntic hivern a tota la península i les Illes Balears. Els valors a uns 5500 metres d’altitud s’aproparan a uns -37 °C pel nord peninsular i -34 °C al centre i quasi tot el sud peninsular. Les isotermes a uns 850 hpa també estaran sobre uns -5 °C a tota la península i per tant en aquestes condicions on acabe nevant a partir de dimecres o farà pràcticament a cota 0. Les anomalies de temperatures a partir de dimecres seran clarament més baixes a tota la península I per tant farà més fred del que tocarà per a estes dates.

MAPA DE NEVADES ❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️

Mireu l’última actualització del mapa de nevades per a la pròxima setmana i és que serà brutal al nord de la península Ibèrica on la neu serà protagonista i deixarà també molts problemes. Una neu que podrà caure a cota 0 tant al nord peninsular com al centre I est de la península. Per tant el el poc que puga caure al nostre territori a partir de dimecres ho farà també a cota 0.

QUALLARA UN EPISODI DE NEU AL NOSTRE TERRITORI?

Sembla que el pròxim cap de setmana les nevades es traslladarien cap a Itàlia, però el fred encara que no tan intens continuarà a la península i la configuració de les peces m’agrada perquè tard o prompte puga quallar algun episodi de pluja i neu cap al territori Valencià, Catalunya i les Balears. Per tant continuem seguint les previsions i informant-vos dia a dia.

La propera setmana serà molt intensa davant totes les inclemències de l’oratge que viurem a tot el país i per això ací estarem per a informar davant els canvis importants que apleguen en apenes 36 hores.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando