Per Nando

13/01/2023

Actualització!!! És confirma Entrada freda molt bèstia per a la pròxima setmana ❄️❄️❄️❄️❄️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, sembla que es confirma que la pròxima setmana anem a viure una entrada freda molt important a tota la península Ibèrica i que ens farà parlar a tots els aficionats i Meteoròlegs i a tota la gent en general perquè passarem d’una primavera a l’hivern cru en qüestió de dies.

CANVIS A PARTIR DE DIUMENGE

A partir de diumenge és quan començaran els canvis amb el pas d’una vaguada i que al seu pas deixarà les primeres precipitacions i nevades sobretot al nord peninsular en cotes mitges. Ací al nostre territori també el diumenge serà un dia de canvis i encara de matí tindrem sol, però de vesprada-nit la nuvolositat anirà a més i començaran a baixar els termòmetres, no descartem que puga caure algun ruixat al nostre territori o alguna volva per l’interior de Castelló, però molt poca cosa. Atenció!!!! Perquè entre dilluns i dimarts el vent bufarà molt fort entre ponent i mestral al sud de Catalunya, tot el territori Valencià i les Illes Balears amb ràfegues superiors als 100 km/h de manera prou general.

LA ENTRADA MÉS SERIA SERÀ A PARTIR DE DIMECRES.

EVOLUCIÓ TEMPERATURA A UNS 5500 M FINS DISSABTE 21 DE GENER

TEMPERATURES A UNS 1000 METRES D’ALÇADA FINS DISSABTE 21 DE GENER

Com podeu veure a l’evolució de Temperatures tant a 500hpa com a 850 hpa entre hui i fins al dissabte dia 21 és brutal i passarem de la primavera absoluta a l’hivern cru a tota la península Ibèrica i les Illes Balears. El fred en qüestió de dies ens deixarà tremolant.

LA NEU PODRÀ APAREIXER EN COTES ENTRE 100/400 M EN TOTA LA PENÍNSULA.

Malgrat que queden encara molts dies per a calcular cotes de neu i açò encara anirà variant ara mateixa entre dimecres i divendres de la pròxima setmana la cota de neu es situaria entre 100 m del nord peninsular o inclús qualsevol cota i entre els 200/ 400 metres del centre i sud peninsular, però el problema és que les zones on voran la neu seran restringides a causa del vent sec de mestral que bufarà a tot el país.

ALESHORES ON PLOURÀ I NEVARÀ LA PRÒXIMA SETMANA?

NEVADES PRÒXIMA SETMANA

PRECIPITACIONS PRÒXIMA SETMANA

Com veieu els paquets de neu als Pirineus i tot el Cantàbric inclús Aragó i Castella i Lleó seran prou importants la propera setmana i en punts dels Pirineus Aragonesos i part occidental dels Pirineus Catalans així com en la serralada Cantàbrica els acumulats de neu podran estar al voltant dels 2 metres als pics més alts. Ací al nostre territori també podrem veure algunes volves la pròxima setmana per l’interior nord de la província de Castelló. Les precipitacions també seran abundants i allà on no estiga nevant pel nord peninsular plourà de valent amb registres que la setmana que ve podran superar els 200/ 300 mm

ALESHORES NO ES VEU UNA SITUACIÓ DE NEVADES AL NOSTRE TERRITORI?

Ahir els models insinuaven que podria girar gregal cap a finals de la setmana pròxima I portar nevades al nostre territori, però els models d’aquest matí desvien la inestabilitat de cara final de la setmana que ve cap a Itàlia. Els models van variant i molt i per tant hem d’estar molt pendents per vore l’evolució d’aquesta entrada Polar per vore si acaba portant la neu a casa nostra. Per tant continuarem atents a les següents eixides i estigueu atents també a les següents previsions.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando