Per Nando

11/01/2023

Actualització entrada freda!!! Tindrem borrasca al Mediterrani? ❄️❄️❄️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Tots esperant l’hivern i ara si sembla que ens ve de valent de cara la pròxima setmana, però ja el diumenge tindrem la primera glopada d’aire gelat que a nosaltres ens afectarà cap a últimes hores del dia.

EIXIDES MODELS PRÒXIMA SETMANA

MODEL EUROPEU

L’entrada freda més important sembla que la patirem de cara mitjans de la pròxima setmana que sembla que l’aire fred podrà entrar amb més gana. L’última eixida del model Europeu és molt burra quant a fred a partir de dimecres i de complir-se portaria nevades molt considerables al nord peninsular.

ACUMULATS NEU PRÒXIMA SETMANA

Els models continuen apostant que el nord peninsular patiran una gran nevada la pròxima setmana on inclús marquen acumulats de més d’1 metre, però l’entrada de vent de mestral i tramuntana farà que l’hivern entre amb molta força a tota la península Ibèrica amb nevades més esporàdiques del centre-sud i est peninsular.

LA PREGUNTA ÉS? HI HAURÀ BORRASCA AL MEDITERRANI?

Les insinuacions del model Europeu en l’eixida d’anit en fan confiar un poquet, perquè en una mica que l’anticicló ascendira cap a França molt probablement podrien parlar de borrasca al Mediterrani I que poguera acabant en episodi de nevades al nostre territori. Inclús el model Americà es suma a eixa opció aques mati.

Per tant, fred de valent la pròxima setmana, ara només queda vore si acaba quallant algo bo a casa nostra.

Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando