Per Nando

10/01/2023

Atenció als models, el fred i la neu podría aplegar pròxima setmana ❄️❄️❄️❄️

Destacades, Meteo

Destacats

Per fi les tendències comencen a mostrar coses interessants la segona quinzena de gener.

Bon dia!!! Expectants per vore com van evolucionant les eixides dels models la pròxima setmana perquè s’insinuen canvis importants que dependran sobretot del fort Anticicló que es formarà sobte l’Atlàntic.

MODEL EUROPEU ANIT

MODEL AMERICÀ ESTE MATÍ

A partir de diumenge començarà a intensificar-se un potent Anticicló per l’Atlàntic que inclús alguns models el reforcen entre 1035-1045 hectopascals, aquest Anticicló començarà a produir que es puga despenjar aire fred en alçada que ens podria afectar a la península a partir de diumenge. Tot dependrà com vaja moguen-se el centre d’altres pressions, perquè a la mínima que vulga enfilar-se cap amunt tot l’aire fred se’ns podria tirar al damunt i fer que l’hivern vinga per fi a casa nostra. El model Europeu en la eixida d’anit mostrava una situació de pluges i nevades cap a la nostra zona la pròxima setmana, mentre el model Americà de moment només veu fred.

TENDÈNCIES AIRE FRED EN ALÇADA MODEL AMERICÀ I EUROPEU PRÒXIMA SETMANA

Com veieu al mapa en alçada dels dos models més importants com són el Gfs i el Ecmwf, la pròxima setmana podria vindre l’hivern de valent cap a casa nostra, però com he dit abans tot dependrà del director d’orquestra que serà l’anticicló qui dirigirà eixa entrada. A partir de hui només parlarem de tendències perquè aquesta setmana tot continuarà igual. Anem a fer seguiment per a la pròxima que sembla segons els models actuals que podrien patir la primera entrada freda de l’hivern important. Caldrà vore de quina manera ens afectarà i si arribarà humida o seca.

Per tant aquesta setmana serà de seguiment i actualitzacions de tendències que intentarem fer 2 previsions diàries per vore com van actualitzant els diferents models meteorològics.

Seguimeeeeeeent ❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando