Per Nando

10/01/2023

Actualització!!! Episodi hivernal pròxima setmana ❄️❄️❄️❄️

Destacades, Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, els models van confirmant el que serà el primer episodi d’hivern destacable i que patirem a partir del pròxim dilluns i podrà allargar-se durant tota la setmana.

QUE DIUEN LES ACTUALITZACIONS DELS MODELS?

Les eixides d’aquest matí tant del model Europeu com del model Americà aposten que la pròxima setmana tindrem entrada freda, però de moment amb vent de mestral que ací aplegaria molt fred, però també sec i amb poca probabilitat de nevades. Caldrà seguir aquesta situació, perquè els models encara aniran variant eixida a eixida.

QUAN COMENÇARÀ A ENTRAR EL FRED?

A partir del pròxim dilluns tindrem la primera entrada freda que de cara a dimarts-dimecres es fària més intensa i afectaria a tota la península produint nevades en algunes zones.

ACUMULATS NEU AMÈRICA PRÒXIMA SETMANA ❄️❄️❄️❄️❄️❄️

Comencen aparèixer acumulats importants de neu per a la pròxima setmana i ara mateix el Cantàbric i tota la zona Pirenaica serien les més afectades per les nevades la pròxima setmana a causa d’eixe vent de mestral fred que allí els arriba amb molta humitat. Farà fred a tot el territori peninsular, però de moment els models centren les nevades allí.

Com sempre dic és una situació que caldrà seguir dia a dia i anirem veient com encaminen les eixides dels models dia a dia la primera entrada freda seria de l’hivern al territori peninsular.

Seguimeeeeeeent.❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando