Per Nando

9/01/2023

Una vaguada a partir de diumenge. ☁️☁️🌦🌦🌦🌦

Destacades, Meteo

Destacats

Els models insinuen una vaguada el pròxim diumenge que haurem de vigilar.

Bon dia!!! Mirem satèl·lit i alguns núvols de ponent circulen pel nostre territori, però que hui deixaran veure més el sol i el risc de precipitacions inapreciables pràcticament desapareix.

VENT ÚLTIMES HORES

Font Avamet

El vent de ponent les últimes hores encara s’ha deixat notar amb força per l’interior del territori Valencià sobretot des del nord d’Alacant fins a la província de Castelló. Els registres més forts els trobem a la localitat de Rossell amb 108 km/h, 101 a Bunyol, La Font de la Figuera amb 95 km/h, els 82 km/h de Catí i Vilafranca, 77 km/h a Alcoi, 74 km/h a València, 72 km/h a l’Alqueria d’Asnar o els 69 i 68 km/h de la localitat d’Agres o Gaianes respectivament. La tendència es anar afluixant les pròximes hores I les pròximes jornades acabarà per encalmar del tot.

I DE NOU ANTICICLÒ

A poc a poc l’anticicló anirà endinsant-se cap al dimecres i dijous i per tant encara afiançara l’estabilitat a casa nostra amb temperatures que continuaran elevades per a l’època i sense precipitacions al nostre territori. Per tant continuarem amb situació prou avorrida meteorològicament parlant.

CANVIS A PARTIR DEL 15🌦☁️🌦☁️🌦☁️🌦

A partir de diumenge caldrà vigilar alguns canvis a causa de la retirada de l’anticicló cap a l’Atlàntic que al mateix temps es reforçarà. Això mateix farà que també el Jeat Stream comence a meandritzar-se i provocarà que uns vaguada o embossament d’aire fred acabe despenjant-se damunt de la península sense saber en aquests moments com ens afectarà al nostre territori.

Per tant caldrà seguir aquesta nova situació a vore si per fi és el principi de canvis més importants de cara la segona quinzena de gener. Esperem………..

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando