Per Nando

8/01/2023

Fa vent i plou. Atents!!! Les tendències veuen canvis. 🌨⛅️❄️☁️🌦🌬

Destacades, Meteo

Destacats

Caldrà seguir els diferents models meteorològics per veure si finalment canvia aquest panorama.

Bon dia!!! Ens alcem quan són les 4 de la matinada i ara mateixa ens creua el front i deixa un aspecte del cel prou ennuvolat fruit de la potent borrasca que està per l’Atlàntic I afecta de ple la zona de Galícia. Així d’ennuvolat seguirà bona part de la jornada encara que possiblement en algun moment podrà lluirà el sol.

PLOU ARA MATEIX

Plou en punts de la província de Castelló i Tarragona, però en principi anirà parant a mesura que avance el front. De moment tan sols tenim un registre i poc important a Castielfabib amb 2,4 mm les últimes hores. A poc a poc com dic aquestes precipitacions inapreciables aniran parant.

VENT INTENS I AVIS GROC

Font Avamet

Avís groc per vent el dia de hui a l’interior de València i Castelló i que ja deixa registres de fins a 100 km/ h a la localitat de Xodos. 87 km/h a Bunyol, 85 km/h al Toro, 76 km/h a Olocau del Rei o 66 km/h al Menejador d’Alcoi. El vent continuarà bufant amb força el dia de hui, demà bufarà més moderat i amb tendència amainar de cara a dimarts.

TORNA L’ANTICICLÓ

Demà i fins dimecres encara tindrem pas de núvols, però el sol es deixarà notar més, això sí, no descartem que inclús demà poguera caure alguna gota per zones de més a l’interior. A partir de dijous l’anticicló serà el protagonista deixant un cel prou ras. Les temperatures estos dies no patiran massa canvis amb mínimes més fresquetes i màximes prou agradables per a l’època en què ens trobem.

TENDÈNCIES A CANVIS

Caldrà seguir les tendències que van mostrant els models a partir del dia 15 i és que sembla que el Jeat Stream te ganes d’ondular-se per a eixes dates i podria portar més inestabilitat I inclús més fred. Això ara mateixa ho contemplen el model Europeu i també l’Americà. Des de Meteopoble aniré seguint-ho des de hui mateix i anirem avançant les possibles novetats que ens puguen portar aquestes tendències si finalment es compleixen.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando