Per Nando

5/01/2023

Cap de setmana amb fronts de ponent ⛅️🌦🌬⛅️🌦🌬

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Torna la configuració de ponent que deixarà vent ací i molta pluja a la part occidental peninsular.

Bon dia!!! Cel sense núvols al nostre territori i només trobarem alguns bancs de boira a les valls fondes del territori. Així continuarem hui i demà i per tant no caldrà preocupar-se per a les cavalcades dels Reis Mags que de segur venen ben carregats per als xiquets. És a dir el sol serà l’autèntic protagonista durant la jornada de hui i la de demà amb temperatures fresques o inclús fredes de bon matí, però que a les hores centrals del dia seran inclús agradables.

TEMPERATURES ACTUALS

Font Avamet

Ens alcem i la veritat que fa fred a aquestes hores a moltes localitats interiors del territori Valencià. Destaquem les gelades fortes que s’estan produint ara mateixa a poblacions com Ares del Maestrat (pla de la Pinella ) amb -5,2 °C o els -4,8 °C a la rambla de Mariola a Bocairent. Valors negatius també trobem a Morella, Requena, Vilafranca,Xodos, Sorita, Agres, Xixona i Vistabella del Maestrat.

PREVISIÓ CAP DE SETMANA

El cap de setmana portarà més nuvolositat a causa d’una borrasca que vindrà a situar-se a l’oest peninsular. Per tant oratge més rebolicat durant el cap de setmana a casa nostra amb fronts de ponent que inclús deixaran algunes precipitacions dèbils el diumenge per zones de l’interior. El vent de ponent començarà a guanyar força a partir de dissabte i diumenge podrà bufar inclús amb ràfegues superiors als 90/100 km.

ATENCIÓ A LA PART OCCIDENTAL PENÍNSULAR. DE NOU PLUGES INTENSES

Atenció de nou a la configuració de borrasques Atlàntiques que sembla que farà parlar la pròxima setmana a la zona de Galícia on les últimes setmanes  ha plogut moltíssim per allí. Ara mateix el model Europeu preveu acumulats de més de 300 mm els pròxims 10 dies. Mentrestant al nostre territori la pròxima setmana continuarem amb pas de núvols de ponent i poca pluja, les temperatures es mantindran altes per a l’època.

ACÍ PODRÍA CANVIAR LA SEGON QUINZENA

Nosaltres ens haurem d’agafar a un ferro calent i de moment hi ha indicis que la situació meteorològica poguera canviar la  segon quinzena de gener amb una configuració més propícia per a la inestabilitat i el fred al nostre territori, sabeu que queda molt, però el model Americà comença a mostrar eixes insinuacions cada vegada en més eixides. Per tant caldrà seguir-ho i des de Meteopoble anirem esbrinant i informant que ens portarà l’oratge a partir del dia 15.

Espere que vinguen els Reis ben carregats el dia de hui, Meteopoble demà descansa i tornaré amb la previsió el pròxim dissabte pel matí.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando