Per Nando

4/01/2023

El cap de setmana el vent bufarà amb força 🌬🌬🌀🌀

Destacades, Meteo

Destacats

Una borrasca Atlántica farà que el vent de ponent és deixe notar a partir de dissabte.

Bon dia!!! Cel lliure de núvols el que tenim a estes hores si ens fixem al satèl·lit i així continuarem fins divendres.

TEMPERATURES ACTUALS. FA FRED!!!!

Gelades importants les que tenim a estes hores fruit que el cel ha quedat ras i el vent el tenim encalmat. Destaquem els -4,6 °C d’Are del Maestrat, -3,2 °C a Vistabella del Maestrat i Bocairent ( rambla de Mariola) vora -3 °C a Castielfabib, Xodos o Morella o els -1,3 °C a Agres.

Així continuarem fins el divendres oratge encalmat que produiran aquestes gelades matineres que de nou tendiran a desaparèixer amb el ponent de cara el cap de setmana.

EL CAP DE SETMANA MÉS NÚVOLS I SOBRETOT VENT

L’acostament d’una borrasca el cap de setmana farà que tinga’m més nuvolositat i també farà que el vent comence a bufar amb força a partir de dissabte, però sobretot diumenge que probablement les ràfegues es podran acostar als 100 km/h algunes zones del territori. Les temperatures pujaran respecte als valors que es donaran durant estos dies.

LES TENDÈNCIES PRÒXIMA SETMANA

La pròxima setmana podrem continuar amb vent de ponent fort, però amb tendència amainar a partir de dimarts quan de nou l’anticicló se’ns podria tirar damunt. De moment la pròxima setmana tampoc es veuen indicis de canvis importants.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando