Per Nando

3/01/2023

La segona quinzena de gener les coses podrien canviar 🌡❄️🌧🌨☁️

Destacades, Meteo

Destacats

Haurem d’esperar per vore com evolucionen els models durant tota la setmana.

Bon dia!!! Alguns núvols a estes hores és el que veiem al satèl·lit, però en general molt poca cosa i que no tindran més transcendència. Finalment ahir varen caure algunes dècimes de precipitació, però que no cal ni nomenar.

TEMPERATURES ACTUALS

Mínimes que han pujat respecte ahir i hui no gela a cap lloc quan són quasi les 7 del matí. Les més baixetes les trobem amb vora 1 °C a les poblacions de Castielfabib, Bocairent, Vistabella del Maestrat o Xixona.

SETMANA SENSE CANVIS,PERÒ ATENCIÓ QUE TORNARÀ EL PONENT FORT

La setmana es presenta un poc més fresca i a partir de hui les màximes baixaran entre 3/4 °C respecte a les últimes jornades. Continuarem amb sol com a protagonista durant tot que queda de setmana, però atenció perquè de cara el dissabte i diumenge el vent de ponent es reforçarà gràcies a una potent borrasca que s’acostara de nou per l’oest peninsular i ací farà bufar el vent de valent. Estarem ben pendents perquè les ràfegues podran bufar a més de 90 km/h.

QUE ENS DIUEN LES TENDÈNCIES?

És l’única esperança que ens queda i és vigilar tendències a molt llarg termini. La segona quinzena de gener sempre ha estat més freda i vigilant tendències per a eixes dates es veu més moviment en l’atmosfera que ens fa pensar que almenys podríem tindre més moviment cap a les nostres terres. Se’n esta parlant d’altre escalfament

 estratosfèric, però ja sabem que això a casa nostra no vol dir res, per tant el que cal és vigilar models en mà i anar veient els grans centres d’acció com es posicionen de cara a mitjans gener per poder parlar de canvis més importants que per fi ens puguen parlar de normalització dels termòmetres i inestabilitat que ens fa falta. Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando