Per Nando

2/01/2023

On plourà i nevarà esta setmana? 🌧❄️🌧❄️🌧❄️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Previsió pluja i neu model Europeu pròxims 10 dies.

Aquest és els mapa de precipitacions acumulades per als pròxims 10 dies a la península Ibèrica.

Com veieu de nou Galícia, Astúries i Portugal se’n emportaran la Palma de les precipitacions sobretot a partir del pròxim cap de setmana i inicis de l’altra que és quan esperem que torne una configuració de ponent que fa que aquella part occidental de la península aquest vent entre amb molta humitat.

ACUMULATS NEU PRÒXIMS 10 DIES

Com veieu quant a neu ho tenim molt més malament i tan sols esperem acumulats poc importants d’uns 10 cm als Pirineus Aragonesos i la part més occidental dels Pirineus Catalans els pròxims 10 dies. Una situació que de no canviar les pròximes setmanes, la campanya de l’esquí podrien acabar catalogant-la com un autèntic desastre.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando