Per Nando

31/12/2022

Més inestabilitat de cara a dimecres 🌧🌧🌧

Destacades, Meteo

Destacats

Començarem any igual que l’acabarem,però podria canviar.

Bon dia!!! A 31 de desembre del 2022 i a unes hores d’acabar l’any continuem amb la mateixa situació meteorològica,és a dir estabilitat i temperatures prou càlides per a l’època i sense rastre de l’hivern.

La península també la trobem hui prou lliure de núvols i tan sols sembla que el nord peninsular a estes hores es troba prou tapat. Ací al nostre territori hui tornarem a vore el sol bona cosa.

Temperatures actuals

No fa massa fred a la nit per a estar a finals de desembre quan és normal tindre gelades per tot l’interior i de moment aquest hivern atípic no ens ho està mostrant. Ahí teniu les temperatures actuals segons les estacions d’Avamet i destaquen com a valors negatius els -1,4 °C de la rambla de Mariola a Bocairent o els -0.6 °C de Requena o Ares del Maestrat.

Situació sinòptica hui i demà

Acabem i comencem any de la mateixa manera. Anticicló al Mediterrani que ací ens porta estabilitat i temperatures gens normals per a les dates. I és que no hem vist la neu i segons he pogut llegir per ahí quasi totes o totes les estacions de neu de la península es troben tancades en estos moments. Vorem que ens depara el 2023,però necessitem que faça fred. Si seu donat compte ens han avisat que ve Filomena 50 o 60 voltes el que portem d’any i ja veieu que tot el contrari i és que els models són els que manen a l’hora de fer previsions meteorològiques i els altres mètodes no tenen cap base científica per a poder saber quin temps farà pròximament. Ací a Meteopoble no fem còpia i pega com alguns que conec i sempre ens basem en el que diuen els models dia a dia.

De nou els models veuen inestabilitat cap a mitjans setmana

Sembla que entre dilluns i dimarts comencen els canvis amb una baixada de les temperatures que ens deixaran en valors més acordes per a l’època i un front que deixarà algunes precipitacions entre últimes hores de dilluns i dimarts. De cara a dimecres l’anticicló ascendeix i un embossament d’aire fred es situarà pel sud peninsular. Amb la posició de l’anticicló enviant vent humit i l’embossament d’aire fred prop de nosaltres faran que tinga’m un poc més d’inestabilitat I puguen registrar-se algunes pluges.

Aquest embossament no sembla que vaja a afectar-nos de ple, però caldrà seguir-ho de prop i anar actualitzant les previsions.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando