Per Nando

30/12/2022

Que ens diuen les tendències per a Reis ☁️⛅️🌤🌦🌧☔️⛈️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

De nou el model Americà ens mareja i el que ahir era una Dana hui es un Anticicló.

Bon dia!!! Només queda hui i demà perquè acabe l’any i estem molt pendents dels models perquè depén eixides ens mostren uns Reis més o menys inestables, les últimes eixides aposten per l ‘Anticiclò cosa que ara més avant vorem.

SATÈL·LIT

Més nuvolositat veiem ara que en dies anteriors fruit d’un front que ens està creuant i que inclús deixa algunes precipitacions per l’interior de València i Castelló que a penes deixaran misèria. Hui en general també esperem un dia prou tranquil i amb temperatures que de nou seran càlides per a l’època.

TEMPERATURA ACTUAL!!!

Hui les temperatures mínimes han pujat gràcies al vent de ponent que bufa de manera moderada i també gràcies al tindre més nuvolositat al cel. En aquest moment no tenim cap població en valors negatius i les mínimes més destacables les trobem a Villena (fons de les carboneres) amb 1,4 °C o Bocairent ( rambla Mariola) amb 2,4 °C, Beneixama poble amb 3,6 °C o els vora 4 °C d’Ares del Maestrat o Xixona. Però tenim mínimes a estes hores que estan entre els 16 i 17 °C a Pego,Simat Vilallonga etc…. nit en general càlida.

PREVISIÓ FINAL 2022 I PRINCIPI 2023

La previsió per a aquests dies tan importants queda clara al nostre territori, situació d’estabilitat general tant el dia de Cap d’Any com el dia d’Any nou. Les temperatures de nou seran càlides per a l’època sobretot les màximes on de nou se superaran els 20 °C de màxima a molts observatoris. Demà la nit a l’encalmar el vent les mínimes sí que podran baixar més. El principi de la setmana vinent continuarem igual, però pot ser que entre dilluns i dimarts ens creue un front que podrà deixar algun ruixat al nord poc rellevant.

PREVISIÓ REIS ANIT PEL MODEL AMERICÀ 🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧👇👇👇👇👇

Mireu anit les previsions per al dia de Reis perquè de nou el model Americà apostava per una Dana que es despenjaria cap a la península i faria baixar els termòmetres i inclús podría portar precipitacions. Com veieu al mapa aquesta era la trajectòria d’anit segons el model Americà.

Però anem a la realitat i està es la previsió que marquen hui els models a partir de mitjans de la pròxima setmana. L’anticicló sembla que se’ns tira al damunt i per tant segons les últimes eixides, la vespra i el dia de Reis el sol serà l’autèntic protagonista i sembla si no canvien massa els models que els xiquets podran gaudir d’aquest dia especial per a d’ells.

Continuem informant!!!

Rafelcofer ( la Safor ) imatge de Fran
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando