Per Nando

29/12/2022

Pendents dels possibles canvis pròxima setmana ☔️☔️☔️☔️🌧🌧🌧

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Pendents d’una Dana que caldrà seguir la seua ubicació final.

Bon dia!!! Apenes 66 hores per acabar l’any i de moment mirem el satèl·lit i tot continua igual com fa unes setmanes, molta nuvolositat a la part més occidental de la península que inclús deixa algunes pluges mentre que a casa nostra a penes hi ha alguns núvols sense massa importància i poc més.

Fa fred ara. Abrigeu-se 🥶🥶🥶🥶🥶

Temperatures mínimes que a la nit van baixant cada dia més, però pel dia munten fins vora 15/20 °C a la majoria d’observatoris. Però si eixiu ara haureu d’abrigar-se sobretot en estes localitats que es desperten en valors negatius. Són el cas de la rambla de Mariola a Bocairent amb -5 °C, -4,3 a Ares del Maestrat, -4 °C a Villena, -3 °C a Requena i els -2,5 de Vilafranca o la rambla de la Sarga a Xixona, totes les dades són extretes de les estacions que formen els socis d’Avamet.

Continuem amb el mateix patró atmosfèric

Si mirem la configuració atmosfèrica per als pròxims dies continuem igual. Potent Anticicló centrat entre el Mediterrani i la part més oriental de la península que continuarà deixant oratge estable, assolellat i calorós els pròxims dies al nostre territori, però a la nit tornarà a fer fred. No serà així a la part més occidental on en punts de Galícia i Portugal continuaran rebent precipitacions intenses.

Tenim canvis per a Reis

Tenim canvis per a Reis a causa d’un canvi de patró atmosfèric que sembla que tallarà les precipitacions de la part més occidental de la península a la mateixa hora el jeat stream en mostrarà més actiu i sembla que per a eixes dates acabarà despenjant una Dana que podrà acabar a la península. Dic podrà perquè també tenim l’opció que acabe finalment afectant Itàlia i nosaltres se’ns tire l’anticicló al damunt. Però l’última eixida del model Americà aposta perquè eixa Dana pot acabar al nord d’Àfrica i amb un Anticicló sobre França enviant llevant i que podrà portar precipitacions importants a casa nostra entre la vespra de Reis i dies posteriors. Com sempre una situació que caldrà seguir dia a dia per vore com va configurant-se aquest canvi d’oratge important.

Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando