Per Nando

29/12/2022

Empitjoren les tendències de cara a Reis ☁️☁️☁️☁️⛅️⛅️

Més vistes, Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, setmanes i setmanes on no veiem ploure al nostre territori i tampoc el fred te ganes de vindre. Bé acabarem l’any amb la mateixa situació de les últimes jornades,és a dir estabilitat i temperatures altes per a l’època.

TENDÈNCIES PRIMERS D’ANY

I així sembla que començarem el 2023 amb temperatures càlides i estabilitat, però de cara a Reis sembla que tindríem una baixada de termòmetres que deixaria les màximes més discretes. També els models veien un embossament que ens podria afectar de cara a Reis, però les últimes eixides del model Americà envien l’embossament de cara a Itàlia i l’anticicló damunt de nosaltres i amb eixa situació de moment no voríem ploure.

Estarem ben pendents de les següents eixides dels models perquè són tendències que aniran confirmant-se els pròxims dies i encara podran variar i esperem que finalment ens porten pluges. De moment la neu ni es veu ni se l’espera.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando