Per Nando

28/12/2022

Comença a nevar amb força al litoral Valencià ❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Les fortes nevades es mantindran fins les 23:59 hores.

Bon dia!!! Ens alcem amb fortes nevades al territori Valencià que inclús en aquests moments la neu comença a quallar a poblacions del litoral com Gandia, Dénia, Cullera, Tavernes de la Valldigna, Moncofa o la mateixa població de Benidorm. Ens arriben imatges de la bonica estampa que deixa la neu a casa nostra fruit d’una inesperada llengua d’aire fred.

Aquestes nevades començaran a remetre a partir de les 23:59 hores i a partir d’eixa hora la neu desapareixerà completament de totes les poblacions deixant un cel ras i amb temperatures càlides per a l’època.

Previsió resta de setmana i Cap d’any

Continuarem tota la setmana amb oratge sense massa complicacions a casa nostra I amb el sol com autèntic protagonista. Les temperatures baixen un poc, però atents perquè de cara el dia de Cap d’Any i any nou les màximes pujaran un poc més.

Les tendències veuen canvis per a Reis.

Haurem d’estar ben pendents de les tendències que comencen a mostrar els principals models meteorològics amb la possibilitat que l’anticicló puga viatjar cap a França o Centre-Europa de cara a mitjans de la pròxima setmana i amb això ens puguen afectar borrasques de ple amb vent de procedència marítima. Si finalment es confirma aquest ascens Anticiclònic podríem acabar amb el patró atmosfèric tan humit que ha estat afectant tota la part més occidental les últimes setmanes.

De moment hui 28 de desembre dia dels innocents vorem nevar d’il·lusió 😅😅😅😅, però seguim amb els ulls ben oberts la possibilitat de canvis de cara la pròxima setmana i esta vesprada actualitzarem amb les últimes eixides modelistiques.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando