Per Nando

27/12/2022

Previsió Cap d’any. I el fred?❄️❄️❄️❄️❄️

Destacades, Meteo

Destacats

De nou el dia de cap d’any les temperatures màximes seran destacables.

Bon dia!!! Recta final de l’any i en només 5 dies passarem al 2023. De moment mirant el satèl·lit tot continua igual i de nou la part occidental de la península és on trobarem la inestabilitat durant aquesta setmana encara que hui de moment a estes hores tenen tranquilitat com  a casa nostra que pràcticament ens trobem lliures de nuvolositat.

Temperatures màximes ahir

Ahir ja no vàrem tindre les màximes tan elevades, però continuem patint màximes poc normals per a estar en ple hivern. Màximes que destaquem el dia d’ahir són els 24,5° d’Asp,24 °C a Ontinyent, Xàtiva o Benaguasil o els 23,8 °C d’Oriola, Benigànim o l’Alcúdia de Crespins.

Temperatures actuals

Si eixiu de casa en estos moments i quan són les 5 de la matinada cal abrigar-se perquè fa frescor o fred com podeu veure al mapa de temperatures d’Avamet. Les més destacades i amb valors negatius són els -3,4 °C de la rambla de Mariola a Bocairent, -2,7 °C a Ares del Maestrat o els -2 °C a Xixona.

Previsió pròxim dies

Temperatures màximes ahir

Temperatures màximes hui

Com veieu les temperatures màximes partir de hui tindran una baixada general, però no serà una baixada dràstica i que anem a notar massa i de nou a les hores centrals del dia farà calor amb temperatures que rondaran els 18/20 °C a les comarques centrals, així continuarem fins al dia de Cap d’Any.

Precipitacions

De precipitacions al nostre territori abans que acabe l’any no cal ni perquè preocupar-se perquè els pluviòmetres no van experimentar canvis els pròxims dies al Mediterrani. De nou serà la part occidental la beneficiada per estes pluges que ací a casa nostra podran aplegar de manera tímida a l’interior nord de Castelló fruit d’un front de ponent molt desgastat.

Cap d’any d’oratge estable i calor

De nou l’últim dia de l’any i el primer dia del 2023 pujaran les temperatures i deixaran un ambient càlid i amb estabilitat, és a dir començarem l’any pràcticament com l’acabarem.

Les tendències no veuen fred?

Les tendències per a inicis del 2023 continuen veient una situació de zonal i bloqueig Anticiclònic a les nostres latituds que està fent-se molt complicada de trencar. Per eixa qüestió sembla el dia de hui que les tendències continuen insistint en el bon oratge a les nostres terres i sense rastre del fred d’hivern que ens poguera afectar almenys en els pròxims 10 dies.

Situació molt avorrida i a la vegada molt preocupant a la nostra zona, perquè estem en dates que faça fred. Anirem veient gener, perquè en aquest mes hem patit diversos temporals de fred sobretot de cara mitjans mes. Nevarà en gener a casa nostra? De moment com he dit no es veu res, però des de Meteopoble ho seguirem.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando