Per Nando

26/12/2022

Podríem veure la llum al final del túnel

Destacades, Meteo

Destacats

Setmana on de nou les temperatures altes per a l’època seran destacables.

Bon dia!!! Comencem l’última setmana de l’any i ho fem mirant el satèl·lit i de nou la part occidental de la península continua rebent precipitacions mentre que a casa nostra el que destaca són les temperatures altes per a estar en ple hivern.

Ahir de nou varem superar els 27°C de màxima

Com veieu al mapa de temperatures elaborades per Avamet ahir de nou es varen registrar temperatures molt altes per a l’època. 27,6 °C com a destacada i més alta del territori Valencià, es va donar a la localitat de Quatretonda, més de 26 °C a Benigànim i Onda i moltes màximes de més de 25 °C a localitats com la Vilavella, Rugat,Vinalesa, Nules o els 25,3 °C que es varen donar al meu poble Castelló de Rugat.

Situació sinòptica i temperatures pròxims dies

Si mirem la situació sinòptica per a esta setmana continuarem amb bloqueig Anticiclònic al Mediterrani que impossibilitara que les Borrasques puguen aplegar al nostre territori i per tant la pluja. Només algun front desgastat cap a últims de setmana podria deixar alguna gota. Les temperatures encara seran altes hui i demà amb tendència a baixar un poc de cara a dimecres, però de nou a partir de divendres tornarien a muntar.

Precipitacions acumulades pròxims 5 dies

De nou i per enèsima setmana les pluges es concentraran els pròxims dies a la part més occidental de la península, ací a casa nostra de nou predominara el sol durant tots els dies, però sense descartar alguna gota entre dijous i divendres fruit d’algun front desgastat com he dit abans.

Tendències inicis 2023

Les tendències per a principis del 2023 continuen indicant que continuaríem amb Anticicló damunt de nosaltres, però amb la possibilitat que les temperatures podran baixar i deixar registres més normalitzats per a l’època encara que de nou els valors continuarien estant per damunt de la mitjana al nostre territori.

No es veu cap situació de pluges de moment cap a principis d’any, però els models insinuen un ascens de l’anticicló que comença agradar-me més que la situació sinòptica que tenim a hores d’ara.

Imatge de Xilef. Xàtiva
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando