Per Nando

24/12/2022

Ahir 27,3°C de Màxima,hui repetició de la jugada.

Destacades, Meteo

Destacats

Continuarem amb calor durant tot el cap de setmana.

Bon dia!!! Quines temperatures per a estar a finals de desembre. Eixes són les paraules de tota la gent el dia d’ahir on molts observatoris varen superar els 25 °C de màxima.

Fins a 27°C

Font Avamet

Temperatures màximes escandalosament altes les que es van produir ahir al territori Valencià i amb eixos més de 27 °C donats com a màxima a la població de Beniarrés,26,8 °C a Cirat, Vall d’Almonesir o Asp, vora 26 °C a Palma de Gandia, Xixona o Benigànim i moltes altres poblacions que es varen quedar per damunt dels 25 °C sobretot a les comarques centrals del territori.

Hui i demà repetició de la jugada.

Hui i demà dia de Nadal continuarem sense canvis i de nou les temperatures seran especialment càlides sobretot a les comarques més centrals i de nou amb valors que podran superar els 25°C de màxima. Dilluns continuarem amb màximes molt properes als 25°C,però la tendència cap al dimarts és a baixar un poc ,però continuaran càlides per a l’època.

I cap d’any?

Durant tota la setmana ens acompanyarà l’anticicló que té previst quedar-se durant tot el que queda d’any i inicis del 2023. El Cap d’Any es presenta poc fred i encara que no serà tan càlid com aquest cap de setmana les temperatures seran anormalment altes per a l’època.

De moment no es veu cap situació que en puga fer pensar en un canvi de tendència en almenys 10-15 dies.

Hui és un dia per a estar en els nostres,Meteopoble demà no farà previsió i per tant no tornaré fins dilluns de matí. Gaudiu de la vida i ara si que si, MOLT BON NADAL A TOTS ❤️❤️❤️❤️🌟⭐️❤️‍🩹☃️

Toñi. Platja d’Oliva
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando