Per Nando

23/12/2022

Preparats per a les temperatures anomales que anem a viure?🥵🥵🥵🥵

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Les màximes sobrepassaran els 25°C durant varies jornades.

Bon dia!!! Comencem a entrar pràcticament dins dels dies principals del Nadal i ho farem per la porta gran quant a temperatures, cosa que ara ho vorem. Mentrestant mirem satèl·lit i de nou tenim un dia en poca nuvolositat i així seguirem les pròximes jornades.

Situació sinòptica

Mapa temperatura a 1000 metres d’alçada

Situació sinòptica que es caracteritzara els pròxims dies per un potent Anticicló al damunt nostre i que vindrà associat q una massa d’aire càlida en altura que farà que les temperatures per a estos dies siguen especialment càlides.

Anomalies temperatures Península i Europa

 I és que si mirem les anomalies previstes per al dia de hui i durant tot el cap de setmana a la península Ibèrica és d’anomalies positives, però si mirem la resta d’Europa les temperatures també estan pràcticament per damunt del que és habitual i és que sembla que així anem a continuar les pròximes setmanes.

Temperatures previstes model Arome

Les temperatures càlides que veuen els models mesoescalars per a hui, demà i el dia de Nadal és perquè totes estén zones en taronja-roig més fort podran anar fins en mànega curta a les hores centrals del dia. Sembla que allà el dimarts podran baixar un poc.

Precipitacions pròxims 5 dies

I de nou on plourà i prou els pròxims 5 dies serà a l’extrem nord-oest de la península Ibèrica mentres que ací continuaren esperant perquè de moment no vol quallar cap situació de precipitacions.

Tendències cap d’any

Les tendències per a la pròxima setmana i especialment per a Cap d’Any continuen veient una dorsal molt forta damunt de nosaltres portant temperatures càlides i absència de precipitacions a casa nostra.

I sembla que açò va per a llarg.

Fins demà.

Juanvi Navarrete. Penyiscola.
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando