Per Nando

22/12/2022

Bon Nadal!!! Amb mànega curta. Mare deuuuu

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Els models ens diuen en les últimes actualitzacions que la calor s’allargarà.

Benvinguts de nou, situació molt inapropiada per a l’època la que anem a viure aquest Nadal i que la veritat no és gens normal i gens bo parlar de calor en està època.

Si mireu el mapa a uns 1000 metres d’altitud ens afectarà estos pròxims dies una massa d’aire càlida que sembla que es quedarà tot el Nadal.

Si mirem el model mesoescalar Arome per a demà ja ens mostra que les temperatures podran superar àmpliament els 25 °C a molts indrets del nostre territori, cosa que continuarà tot el cap de setmana i per tant els dies principals de Nadal.

I és que la pròxima setmana continuarem amb temperatures altes

I és que la pròxima setmana continuarem amb estabilitat atmosfèrica gràcies a un potent Anticicló que se situarà sobre les nostres latituds acompanyades en altura d’aire càlid que farà que la continuació de temperatures anormalment altes siga el patró atmosfèric destacat cap a les nostres terres i molt probablement parlarem d’un cap d’any estable i càlid.

I açò no és normal i és clar i evident que el canvi climàtic el tenim ací amb cada vegada hiverns més càlids. Aemet avisa que potser tinga’m l’hivern més càlid de la història. I jo no ho dubte!!!

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando