Per Nando

21/12/2022

Hui comença l’hivern. Nevarà?❄️❄️❄️❄️❄️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Anirem seguint dia a dia l’evolució dels models.

Bon dia,hui a les 22:48 hores comença oficialment l’hivern,un hivern que s’allargarà fins el pròxim 20 de Març del 2023.

Satèl·lit

De moment ens alcem sense nuvolositat al nostre territori, fa fresca, però si eixiu al carrer i fa menys fred que ahir a aquestes hores i a ara  no trobem cap valor negatiu. Destaquem els 2,7 °C de Villena (Fondo Carboneres) o els 3,6 de la rambla de Mariola a Bocairent. Atenció que hui de nou les temperatures remuntaran per damunt dels 20 °C a les hores centrals del dia, a més el sol serà l’autèntic protagonista de la jornada

Oratge resta de setmana i Nadal

Estabilitat total en l’oratge per a tota la setmana inclòs el dia de Nadal. L’anticicló regnarà al nostre territori i portarà bona cosa de sol i temperatures primaverals tant a casa nostra com a Catalunya i les Illes Balears.

Canvis pròxima setmana

Mapa sinòptic pròxima setmana

Mapa en Altura

La pròxima setmana i sobretot de cara a dimarts tindrem canvis, però de nou seran canvis en forma de fronts Atlàntics que portaran molta pluja a l’oest peninsular i ací a casa nostra fronts desgastats i sense a penes precipitacions. El que sí que patirem a partir de dimarts és una baixada notable de les temperatures i deixant les màximes més normalitzades per a l’època en què ens trobem.

La pregunta és, quan nevarà?

La resposta és que no es veu cap situació que puga portar nevades cap a la nostra zona en almenys 10 dies i no hi ha cap símptoma clar que açò vaja a canviar. Per tant no es fieu d’algunes fonts d’informació perquè des de Meteopoble no veiem res. Però bé, hui comencem l’hivern i espere que durant aquests mesos ens porte algun temporal, perquè ací estarem per a contar-ho.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando