Per Nando

20/12/2022

Previsions!!! La pròxima setmana tindrem canvis🌧☁️🌤☔️

Destacades, Meteo

Destacats

Caldrà seguir les tendències per a la pròxima setmana.

Bon dia!!! De nou mati amb poca nuvolositat o amb alguna boira que aniran desfent-se a mesura que isca el sol, si mirem el satèl·lit veurem que de nou tant el nostre territori com Catalunya i les Balears estem lliures de nuvolositat fruit de l’oratge Anticiclònic.

Temperatures actuals

Frescoreta matinera que ens fa traure la Jaca de bon matí, temperatures que a la nit es desplomen gràcies a la calma Anticiclònica i l’absència de fred, encara que de moment no són temperatures extremament fredes. Destaquem hui com a temperatures negatives els -2 °C de la rambla de Bocairent o el Pla de Pinella a Ares del Maestrat, -1,°C a Xodos o -1 °C al Toro. Encara que els tons verd i blaus cada vegada s’amplien més al mapa elaborat per Avamet.

Previsions setmana

Pocs canvis durant aquesta setmana en l’oratge. L’anticicló continuarà afectant el nostre territori, Catalunya i les Balears fins al pròxim diumenge dia de Nadal. Això es traduirà amb estabilitat, boires de matí que es trencaran en lluir el sol,al matí farà fred, però a les hores centrals del dia les màximes podran pujar fins als 20 °C o més durant tota la setmana.

I estarem atents a la pròxima setmana 👇👇👇

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando