Per Nando

19/12/2022

Les tendències veuen moviment l’última setmana de l’any☔️🌧☔️🌧

Destacades, Meteo

Destacats

Cap a finals d’any sembla que l’oratge podrà canviar,faltarà veure de quina manera ens afectarà a nosaltres.

Com sempre observem les tendències i ens anem fixant que ens podran portar cap a l’última setmana de l’any. Agafem les últimes eixides d’anit tant del model Europeu com del model Americà i ens mostren açò:

Model Europeu

Model Americà

Les Tendències tant del model Americà com de l’Europeu ens diuen que tindrem canvis respecte a esta setmana. Mentre que el model Europeu marca una situació de borrasques Atlàntiques, però amb bloqueig Anticiclònic entre Itàlia i Grècia el que de nou faria que tinguérem nous fronts de ponent cap a les nostres terres, el model Americà aposta per borrasques Atlàntiques, però amb un Anticicló que podrà situar-se entre Centre-Europa,les Illes Britàniques o Escandinàvia i amb més possibilitats de canvis importants,situació que va guanyant força eixida darrere eixida.

Açò sabeu que són tendències i per tant no us ho agafeu al peu de la lletra, perquè el que hui es A, demà pot ser B. De moment el que queda clar és l’oratge fins al dia de Nadal, després podrà canviar, però per això estem ací, per anar endevinant que ens portaran les noves tendències de cara l’última setmana del 2022.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando