meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

19/12/2022

Comencem previsions setmana de Nadal鉀咃笍馃尋鈽侊笍馃對

Destacades, Meteo

Encara que les previsions no veuen canvis no llevem ull a les tend猫ncies cap a finals d’any.

Bon dia!!! Mirem al sat猫l路lit i de nou un dia m茅s amb boires matineres a聽estes聽hores i que acabar脿 trencant-se al llarg del mat铆 i deixar脿 lluir el sol.

Temperatura actual

Les temperatures聽a la nit聽cada vegada s贸n m茅s fredes i encara que a migdia fa bon estar ens hem d’abrigar abans d’eixir de casa. -2,5鈥癈聽trobem ara a la聽rambla聽de Mariola a Bocairent, a la聽rambla聽de la Sarga聽(Xixona)聽ara trobem -1,4 掳C, -0.8鈥癈聽a Agres o El Toro o eixos聽0,3聽negatius de Morella. Aix铆 i聽tot les temperatures聽ja sobrepassen dif铆cilment els 10 掳C a comarques litorals i es queden entre 5-8 掳C a la meua comarca聽(La Vall d’Albaida)

Mapa sin貌ptic

La situaci贸 sin貌ptica per comen莽ar la setmana 茅s clara. Anticicl贸 centrat entre el Mediterrani i la pen铆nsula que far脿 que tinga’m un oratge tranquil al nostre territori, Catalunya i les Illes Balears i amb temperatures m脿ximes que aniran ballant prop dels 20鈥癈 a les hores centrals del dia durant tota la setmana.

Mapa s铆mbols.

Per tant durant tota la setmana tindrem nuvolositat durant el mat铆 i la nit que anir脿 trencant-se a mesura que comence a calfar el sol. Nom茅s tenim com a canvi un front de ponent que creuar脿 molt desgastat cap a 煤ltimes hores de dimarts, per貌 que no esperem que deixe cap precipitaci贸. Les temperatures es mantenen c脿lides per a l’猫poca i tindrem m脿ximes que es podran acostar als 20 掳C i incl煤s sobrepassar-los en alguns indrets,per貌 per la nit far脿 fred.

Cullera. Imatge feta per Salva

I Nadal? Al seg眉ent post tota l’informaci贸.

Destacats

脷times 24 h.

Dissabte 10 | juny | 2023
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando