Per Nando

19/12/2022

Comencem previsions setmana de Nadal⛅️🌤☁️🌦

Destacades, Meteo

Destacats

Encara que les previsions no veuen canvis no llevem ull a les tendències cap a finals d’any.

Bon dia!!! Mirem al satèl·lit i de nou un dia més amb boires matineres a estes hores i que acabarà trencant-se al llarg del matí i deixarà lluir el sol.

Temperatura actual

Les temperatures a la nit cada vegada són més fredes i encara que a migdia fa bon estar ens hem d’abrigar abans d’eixir de casa. -2,5 °C trobem ara a la rambla de Mariola a Bocairent, a la rambla de la Sarga (Xixona) ara trobem -1,4 °C, -0.8 °C a Agres o El Toro o eixos 0,3 negatius de Morella. Així i tot les temperatures ja sobrepassen difícilment els 10 °C a comarques litorals i es queden entre 5-8 °C a la meua comarca (La Vall d’Albaida)

Mapa sinòptic

La situació sinòptica per començar la setmana és clara. Anticicló centrat entre el Mediterrani i la península que farà que tinga’m un oratge tranquil al nostre territori, Catalunya i les Illes Balears i amb temperatures màximes que aniran ballant prop dels 20 °C a les hores centrals del dia durant tota la setmana.

Mapa símbols.

Per tant durant tota la setmana tindrem nuvolositat durant el matí i la nit que anirà trencant-se a mesura que comence a calfar el sol. Només tenim com a canvi un front de ponent que creuarà molt desgastat cap a últimes hores de dimarts, però que no esperem que deixe cap precipitació. Les temperatures es mantenen càlides per a l’època i tindrem màximes que es podran acostar als 20 °C i inclús sobrepassar-los en alguns indrets,però per la nit farà fred.

Cullera. Imatge feta per Salva

I Nadal? Al següent post tota l’informació.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando