Per Nando

18/12/2022

Previsió diumenge i pròxima setmana☁️🌦❄️🌧🌪🌀⛅️🌤

Destacades, Meteo

Destacats

Entrem en una setmana Nadalenca on sembla que sense massa preocupacions en l’oratge,però pendents de les tendències.

Bon dia!!! Després de les precipitacions localitzades d’ahir hui ens alcem amb menys nuvolositat i així predominarà durant quasi tot el dia.

Satèl·lit

Registres precipitacions ahir

Alguns ruixats es donaven ahir, però molt poc importants i on els registres màxims es donaven al sud amb prop de 9 mm a Elx, Alacant o Santa Pola, els 7 mm de Sant Vicent del Raspeig o Callosa d’en Sarrià i registres ja més insignificants com veieu a la taula elaborada per Avamet.

Temperatura actual

Hui fa més fred i cap mínima supera els 14 °C quan són les 5 de la matinada. Destaquem com a temperatures negatives els -2,2 a Ares del Maestrat o -1,2 i -1,1 °C a Vistabella del Maestrat, Bocairent ( Rambla ) o Xodos.

Previsió hui diumenge 17 i demà dilluns

Oratge pràcticament assolellat a tot el territori Valencià, però amb nuvolositat sobretot a primeres i últimes hores del dia on no descartem que puguen arribar a tapar el cel, les temperatures es mantindran en valors pareguts o inclús més alts durant les hores més centrals.

Així continuarem la resta de setmana,però dimecres ens creuarà un front.

Situació d’estabilitat durant tota la pròxima setmana, però només amb uns xicotets canvis de cara a últimes hores de dimarts i dimecres amb el pas d’un front que ens creuarà sense pena ni glòria. Les temperatures aniran remuntant i és molt fàcil que a mitjans setmana parlem de valors màxims superiors als 20 °C.

Quique Perez al Telegram. Penyo d’Ífach
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando