Per Nando

16/12/2022

Demà noves precipitacions🌦🌦🌦

Destacades, Meteo

Destacats

Dissabte de nou haurem d’agafar el paraigües per si de cas.

Benvinguts de nou,disculpeu el retràs de les previsions meteorològiques,però he necessitat hui unes horetes per a descansar.

Mirem el satèl·lit i la veritat que hui hem tingut poca nuvolositat al nostre territori i més tranquil que els passats dies,però demà tornen les pluges.

Previsió demà

Demà tindrem un oratge més variable i esperem algunes precipitacions que podran afectar de manera dispersa al territori Valencià. Sembla que la major probabilitat es donarà al sud i podran ser inclús moderades. Això si seran coses molt disperses i ocasionals. Les temperatures es mantenen.

Previsió diumenge

Diumenge torna l’estabilitat amb l’entrada de l ‘Anticiclò que deixarà un dia prou assolellat i amb temperatures sense canvis. De cara a inicis de la pròxima setmana continuarem amb estabilitat, situació que podrà embrutar-se de cara a dimecres amb l’entrada d’un front Atlàntic.

Vull que en disculpeu perquè de hui en avant els mapes de símbols només els farem del territori Valencià mentre no tinga’m una situació delicada que aleshores sí que ampliarem els mapes a Catalunya i Illes Balears, la qüestió d’aquest canvi és la falta de temps i d’hores i de poder descansar més per donar-vos més qualitat en les informacions.

GRÀCIES DE TOT COR.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando