Per Nando

15/12/2022

Previsió hui i demà. Canvis…..⛅️🌧🌦☀️

Destacades, Meteo

Destacats

Sembla que baixen les temperatures i vorem més el sol

Bon dia, mirem satèl·lit i veiem nuvolositat prou abundant i precipitacions que ara mateixa abandonen el nostre territori, però encara afecten de manera inclús algo intensa a Catalunya i també un nucli de precipitació que s’acosta ara mateix cap a l’illa d’Eivissa.

Satèl·lit

Radar precipitacions

Precipitacions últimes hores

Font Avamet

Registres de precipitació que les últimes hores també deixen alguns valors dignes de menció com els 24 mm de Sot de Xera,16 mm Altea,13 mm a Pilar de la Foradada,12 mm a Xàbia,10 mm a Moraira o 6 mm a Altea o Xera.

Temperatures actuals

Si veiem el mapa de temperatures quan són les 5: 30 del matí, veiem que les temperatures han baixat respecte a les 2 últimes nits que vàrem tindre temperatures pràcticament d’estiu en moltes poblacions de la costa central i sud del territori. Ara mateix la baixada en aquestes zones és de més de 5 °C I quedant-se amb valors un poc més normalitzats.

Temperatures màximes Arome

Previsió hui

Hui durant el matí encara tindrem alguns ruixats sobretot com més al nord i del territori Català, a mitjan mati veurem més el sol mentre de vesprada i per l’interior del nostre territori creixeran nuclis de precipitació que tornaran a embrutar el dia. Les temperatures baixen de manera generalitzada entre 3 i 4 °C

Previsió demà

Demà predominarà el sol, però encara poden quedar restes d’inestabilitat que poden deixar algun ruixat sobretot a les zones més litorals de Barcelona i  Girona, però cada vegada la situació anirà estabilitzant-se més. Les temperatures continuaran similars als dies anteriors.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando