meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

14/12/2022

Pluges intenses a Badajoz⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Fenomens adversos, Meteo

Destacats

Ahir va ser un dia prou intens a la comunitat Autònoma de Extremadura.

La Borrasca Efrain va deixar ahir pluges molt importants a Extremadura i en concret a Badajoz on les precipitacions van ser molt intenses I deixaven més de 100 mm en diverses localitats que provocaven més de 600 incidències per la zona.

I és que la configuració de borrasca Atlàntiques està deixant la part occidental de la península amb registres molt importants de precipitacions i un final de sequera que tant feia falta per aquella zona.


Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Dijous 1 | juny | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando