Per Nando

14/12/2022

Hui i demà de nou precipitacions🌧🌧🌧🌧

Més vistes, Meteo

Destacats

Encara creuaran diversos fronts que deixaran algunes pluges.

Bon dia,ens alcem de nou mirant satèl·lit i veiem alguns intervals nuvolosos,però de moment més arrasat que les últimes jornades.

Precipitacions dia d’ahir

Línia d’inestabilitat la que ens creuava ahir i que deixava precipitacions moderades i inclús significatives a l’interior nord del territori Valencià. Podem destacar els 43 mm de Castielfabib,35 mm a Calles,34 mm a Aras de los Olmos, 30 mm a  Sinarcas,32mm a Altura,20 mm a Fuenterrobles o Utiel o 20 mm a Xelva Setaigües o Caudete de las Fuentes entre altres.

El vent encara bufava fort ahir

Font Avamet

Ràfegues de ponent que van superar els 120 km/h a Xodos ( lloma Bernat ) o els 100 km/h a l’Alto Gordó població de Bunyol. També bufava amb força a Xàbia amb 92 km/h,87 km/h a Culla o els 83 km/h de Pego entre altres.

I també ha bufat fort esta nit

Font Avamet

Més de 100 km/h a Bunyol, Vilar de Canes, Xodos o Rossell i ràfega de més de 90 km/h a Ontinyent o Vistabella del Maestrat, però la tendència és a afluixar.

Temperatura actual

Com veieu temperatures encara càlides a la costa a estes hores amb valors de 20 °C a zones costaneres de la província de València i Alacant, inclús a l’extrem sud d’Alacant trobem mínimes que deixen valors els 21,7 °C d’Oriola o Guardamar del Segura.

Previsió hui

Hui dia molt paregut al d’ahir amb més sol de matí i de cara la vesprada de nou els ruixats aniran afectant l’interior de València i Castelló on de nou no descartem que algun arribe a ser moderat que inclus tambe podran afectar les comarques del sud segons les últimes actualitzacions dels models mesoescalars. Les temperatures continuaran amb valors semblants als d’ahir i per tant càlids per a l’època, el vent de ponent continuarà bufant amb ràfegues moderades d’uns 50 km/h.

Previsió demà

Demà tornarem a tindre precipitacions, però sembla que aquesta vegada afectaran el.sud del territori Valencià, però com sabeu de ponent poca cosa. Les temperatures baixen tant les mínimes com les màximes i el vent continuarà bufant de ponent amb ràfegues properes als 40 km/h per l’interior de València.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando