Per Nando

14/12/2022

Avanç Nadal❄️❄️❄️

Més vistes, Meteo

Destacats

Quin oratge farà a Nadal ens preocupa i molt per començar s preparar coses,ho avancem.

Les tendències si mirem a massa llarg termini ens poden tornar bojos, però sabeu que per a Meteopoble que li agrada la marxa sempre mira més enllà per veure si hi han canvis a la vista. El dia d’ahir hi havia una xicoteta possibilitat que a Nadal pogueren haver-hi canvis en forma de més precipitacions i inclús fred.

Bé, la cosa amb les últimes eixides canvia i segons els últims models ara mateixa sembla que la calma Anticiclònica típica de Nadal amb nit i matins freds podria acompanyar als Valencians i la resta de la península Ibèrica.

De moment no hi ha manera de veure un episodi que puga portar el veritable fred i la neu que tanta falta fa s les nostres serres.

Continuem informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando