Per Nando

13/12/2022

Última hora tornados en Estats Units

Fenomens adversos, Meteo

Destacats

Un front de tempestes avança pel centre de Estats Units provocant diversos tornados.

Quan són les 16 h de la vesprada hora Espanyola el centre dels Estats Units es troba molt pendent de l’amenaça dels tornados on ens arriben vídeos de diversos tornados i amb les sirenes tocant perquè la gent es resguarde.

La línia de tempestes des de Texas, Oklahoma i Arkansas és molt potent i per tant tots els diferents estats estan a l’aguait del que puga ocórrer les pròximes hores on almenys sembla que els pillara de dia i per tant amb més visibilitat per veure aquests fenòmens destructors.

Recordem que l’època més activa de tornados als Estats Units és des de primavera fins a juliol, però els últims anys aquesta situació també està variant i cada vegada se’n donen més en èpoques de l’any on les condicions són menys favorables.

Canvi climàtic?

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando