Per Nando

13/12/2022

Previsió hui de noves precipitacions i vent🌦🌦🌬🌬

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Els fronts de ponent continuen actius a la península i acaben afectant el nostre territori.

Bon dia!!! Mirem hui de nou satèl·lit i ara mateixa plou de valent per la part més occidental de la península i més en concret per la zona més central de Portugal on sembla que les precipitacions tornen a ser molt intenses, ací ara mateixa tinguem intervals de núvols que acabem per tapar el cel i acabaran deixant alguns ruixats.

Satèl·lit

Continuem amb ràfegues de vent intens

Font Avamet

Ràfegues de vent que han bufat aquesta nit i que de nou s’apropen als 90 km/h a Bunyol, més de 80 km/h a Culla, Rosell, Pego,Agres, Ontinyent o Vilafranca. Entre 60 i 70 km/h també han bufat en zones com Aiora, Xodos,La Font de la Figuera o Xiva i molts registres també superiors als 60 km/h com podeu veure a la taula d’Avamet.

Continua el vent

De nou les pròximes hores continuarà bufant el vent de ponent amb força a tot l’interior de la província de València i Castelló i sembla que començarà a perdre força de partir de demà a al matí que ja bufarà de manera més moderada.

Que calor fa

Hui és un dia d’eixos que no caldrà posar-se la jaqueta abans d’eixir de casa, temperatures que ara mateixa i quasi les 5 de la matinada ens trobem amb valors de vora 20 °C a les comarques més centrals del territori Valencià, per l’interior trobem mínimes entre 13 i 15 °C i tot açò que ens trobem en un ple mes de desembre. Hui les mínimes més baixes les trobem amb 9 °C a Sorita o Sant Mateu.

Previsió hui

Mapa simbols

Temperatures màximes

De nou un front començarà a entrar durant el dia i deixarà ruixats al nostre territori Catalunya i les Balears, les precipitacions més importants de nou sembla que cauran al territori Català, però ací a casa nostra també pot caure alguna arruixada més moderada cap a la província de Castelló. El vent continuarà bufant amb força per l’interior de València i Castelló amb ràfegues que podran superar els 80/90 km/h. Les temperatures màximes podran aplegar fins als 25 °C a les comarques més centrals del territori Valencià. Així que poc de fred.

Previsió demà

Demà dia per l’estil que hui, de nou amb possibilitat de ruixats per l’interior i que sembla que sols afectarien l’interior del nord de València i Castelló. Les temperatures continuaran càlides amb màximes de nou properes als 25 °C i el vent de ponent començarà a perdre força, però no encalmarà

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando