meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

13/12/2022

Previsi贸 hui de noves precipitacions i vent馃對馃對馃尙馃尙

Destacades, M茅s vistes, Meteo

Destacats

Els fronts de ponent continuen actius a la pen铆nsula i acaben afectant el nostre territori.

Bon dia!!! Mirem hui de nou sat猫l路lit i ara mateixa plou de valent per la part m茅s occidental de la pen铆nsula i m茅s en concret per la zona m茅s central de Portugal on sembla que les precipitacions tornen a ser molt intenses, ac铆聽ara mateixa tinguem intervals de n煤vols que acabem per tapar el cel i acabaran deixant alguns ruixats.

Sat猫l路lit

Continuem amb r脿fegues de vent intens

Font Avamet

R脿fegues de vent que han bufat aquesta nit i que de nou s’apropen聽als聽90 km/h a Bunyol, m茅s聽de 80 km/h a Culla, Rosell, Pego,Agres, Ontinyent聽o Vilafranca. Entre 60 i 70 km/h tamb茅 han bufat en zones com Aiora, Xodos,La Font de la Figuera o Xiva i molts registres tamb茅 superiors als 60 km/h com podeu veure a la taula d’Avamet.

Continua el vent

De nou les pr貌ximes hores continuar脿 bufant el vent de ponent amb for莽a a tot l’interior de la prov铆ncia de Val猫ncia i Castell贸 i sembla que comen莽ar脿 a聽perdre聽for莽a de partir de dem脿 a聽al mat铆聽que ja bufar脿 de manera m茅s moderada.

Que calor fa

Hui聽茅s聽un dia d’eixos que no caldr脿 posar-se la jaqueta abans d’eixir de casa, temperatures聽que ara mateixa i quasi les 5 de la matinada ens trobem amb valors de vora 20 掳C a les comarques m茅s centrals del territori Valenci脿, per聽l’interior trobem m铆nimes entre 13 i 15 掳C i tot a莽貌 que ens trobem en un ple mes de desembre. Hui les m铆nimes m茅s baixes les trobem amb 9 掳C a Sorita o Sant Mateu.

Previsi贸 hui

Mapa simbols

Temperatures m脿ximes

De nou un front comen莽ar脿 a entrar durant el dia i deixar脿 ruixats al nostre territori Catalunya i les Balears, les聽precipitacions m茅s importants de nou sembla que cauran al territori Catal脿, per貌聽ac铆 a casa nostra tamb茅 pot caure alguna arruixada m茅s moderada cap a la prov铆ncia de Castell贸. El vent continuar脿 bufant amb for莽a per l’interior de Val猫ncia i Castell贸 amb r脿fegues que podran superar els 80/90 km/h. Les temperatures m脿ximes podran aplegar聽fins als聽25 掳C a les comarques m茅s centrals del territori Valenci脿. Aix铆 que poc de fred.

Previsi贸 dem脿

Dem脿 dia per l’estil que hui, de聽nou amb possibilitat de ruixats per l’interior i que sembla que sols聽afectarien聽l’interior del nord de Val猫ncia i Castell贸. Les temperatures continuaran c脿lides amb m脿ximes de nou properes als 25 掳C i el vent de ponent comen莽ar脿 a聽perdre聽for莽a, per貌聽no聽encalmar脿

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

Dimecres 27 | setembre | 2023
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando