Per Nando

12/12/2022

Que farà el proper cap de setmana?⛅️❄️🌦☁️🌧☔️

Meteo

Destacats

Després de les potents borrasques podrà entrar l’anticicló.

Com sabeu portem dies on la part occidental de la península Ibèrica està rebent precipitacions molt intenses fruit de la configuració que fa que les Borrasques envien fronts actius plens d’humitat.

Acumulats precipitacions pròxims dies

Per tant durant la setmana serà de nou l’oest peninsular i inclús el centre on rebran les precipitacions més importants de la setmana. Com veieu amb aquesta configuració donada des de fa més de 10 dies el nostre territori i el sud-est peninsular són les menys agraciades per les pluges. Atenció com he dit a la part occidental entre hui i el pròxim dijous perquè les precipitacions podran fer parlar.

Avanç cap de setmana.

mapa sinòptic.

mapa en altura

Pareix que després de la pujada de temperatures que patirem a partir de hui, de cara a demà i el cap de setmana podran tornar a baixar de nou. A més sembla que l’anticicló anirà guanyant protagonisme i sembla que per fi es podria trencar la configuració de fronts de ponent i arribar l’estabilitat.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando