Per Nando

12/12/2022

Previsió hui i demà🌦☁️🌧

Meteo

Destacats

Nous fronts,més vent i pujada de termòmetres.

Bon dia, després de les precipitacions donades ahir, hui ens alcem amb menys nuvolositat, però que no durarà massa com vorem a continuació.

satèl·lit

Com veieu al satèl·lit de nou la nuvolositat més abundant la trobem a l’oest de la península,però de nou,fronts nuvolosos ens afectaran les pròximes hores i jornades fruit d’eixa configuració de borrasques Atlàntiques.

Precipitacions acumulades ahir

Font Avamet

Precipitacions finalment que varen deixar registres importants per a vindre de ponent. Entre 16 i 17 mm a Banyeres de Mariola, Xixona,Onil o Aras de los Olmos,15 mm d’Alcoi o 14 mm del Toro o Beneixama, però com veieu ahir va mullar tot el territori Valencià.

Model Arome pròximes hores

Previsió hui

Avisos

Hui tenim avisos actius per vent a l’interior de la província de València per ràfegues que podran superar els 80 km/h i per nevades als Pirineus que podran superar els 4 cm.

Previsió vent.

Mapa en altura uns 1000 metres d’alçada pròxims dies.

Els models ens diuen que sobretot aquesta vesprada i per l’interior el vent anirà guanyant força i esperem que començe a bufar amb ràfegues superiors als 80 km/h a partir de la vesprada i per l’interior de València. A més començarà a entrar una massa més càlida que farà pujar els termòmetres respecte ahir

Mapa de simbols hui.

Oratge més estable que el d’ahir per començar el dia, però serà de vesprada quan de nou entrarà un nou front des de ponent que produirà nous ruixats per l’interior del territori Valencià, però on més afectarà serà al territori Català on ella les precipitacions inclús podran ser moderades. Les temperatures pugen de manera notable respecte ahir. El vent de ponent guanyarà força i podrà bufar amb ràfegues de vora 80 km/h a l’interior de València.

Mapa simbols demà

De nou un nou front actiu entrarà durant el dia i deixarà el cel cobert amb pluges dèbils, les temperatures no variaran massa i el vent de ponent podrà continuar bufant amb força per l’interior de València.

Tant dimecres com dijous parlarem de cel amb intervals de núvols que podran deixar alguna gota poc important, però en general no acabarà fent net del tot. El vent que encara continuarà bufant de ponent o llebeig amainarà i bufarà de manera més moderada per l’interior.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando