Per Nando

12/12/2022

El vent de ponent bufa i bufarà fort.🌬🌬🌦🌦

Meteo

Destacats

Les últimes hores les ràfegues de vent superen els 90 km/h

Benvinguts de nou, com hem dit en la previsió d’aquest matí, el vent ha començat a guanyar força al nostre territori i ara mateixa bufa amb ràfegues intenses sobretot a l’interior de la província de València i Castelló.

Registres vent

Font Avamet.

Registres de vent que les últimes hores donen la ràfega més alta a Bunyol amb 97 km/h, 89 km/ h a el Toro o Xodos, 84 km/h al parc solar de la Font de la Figuera, 82 km/h a Castielfabib o Xixona ( Castell ) 76 km/ h a Aiora, 65 km/ h a Beniatjar o 61 km/h a Benicàssim.

Previsió vent pròximes hores

Les pròximes hores és que continuarà bufant el vent amb força a tot l’interior de la província de València i part de l’interior de la província de Castelló, sembla,segons els models meteorològics que començarà a remetre i bufar de manera més moderada a partir de dijous pel matí, però sense acabar d’amainar del tot.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando