Per Nando

11/12/2022

Diumenge apagat, nuvolós i precipitacions ☁️☁️🌧🌧🌧🌧

Meteo

Destacats

Els fronts predominaran les pròximes jornades

Bon dia!!! Com tots els matins observem satèl·lit i radar i veiem els potents nuclis plens d’humitat que afecten l’oest peninsular i també el front que s’acosta i ens afectarà les pròximes hores i deixarà un dia prou gris,és a dir un dia per a quedar-se a casa. Ara mateixa ja està plovent en algunes zones,pluges dèbils però prou generals.

Previsió pròximes hores

Dia cobert o molt cobert i amb precipitacions en general dèbils i que avançaran des de l’interior cap a la costa. Atenció perquè a les serres de l’extrem nord de Castelló es podrà posar a nevar les pròximes hores perquè les temperatures baixaran notablement respecte ahir. A última hora de la vesprada començaran a obrir-se clarianes pel sud del territori Valencià. Les pluges aplegaran de vesprada cap a les Illes Balears. Les temperatures màximes es quedaran entre 10-15 °C a la costa i valors inferior a 5 °C per l’interior nord i sobre uns 10 °C a la resta interior del territori.

Previsió demà

Demà lluirà més el sol, però així i tot tindrem intervals de núvols que no descartem deixen alguna gota per l’interior sobretot de la mitat nord del territori, les temperatures pugen un poc respecte a hui.

Previsió dimarts

El dimarts de nou tindrem un dia prou cobert a causa del pas d’un nou front que tornarà a deixar precipitacions dèbils. Les temperatures pujaran a causa d’una massa d’aire més càlida. Atenció al vent perquè començarà a bufar fort de ponent per l’interior del territori la matinada de dilluns a dimarts amb ràfegues que podran superar els 100 km/h.

Avanç dies de la setmana.

Dimecres i dijous de nou tindrem intervals de núvols, però veurem més el sol, el vent continuarà bufant de ponent amb ratxes moderades i les temperatures es mantindran sense canvis significatius.

A partir d’últimes hores de dijous i sobretot divendres una nova borrasca per l’Atlàntic portarà més nuvolositat i algunes precipitacions dèbils. Aquesta borrasca vindrà associada a una massa d’aire més freda que farà baixar de nou les temperatures,a més el vent de mestral agafarà de nou força I tornarà a bufar amb ràfegues entre 80/100 km.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando