Per Nando

10/12/2022

Demà dia de pluges generals i algunes nevades 🌧❄️

Meteo

Destacats

El front penisular creuarà amb prou força

Bon dia!!! Mirem al cel I de nou veiem com fa una estona ens ha deixat una banda nuvolosa que ha produït algun ruixat sense massa importància al nord del territori Valencià. Els registres que destaquen amb el pas d’eixa xicoteta línia d’inestabilitat són els 3,8 mm d’Herbers, els 3,4 mm de Coratxà o els 2,4 mm de Rossell.

Avisos per vent hui

Font Avamet

Aemet ens posa en avís groc per vent que ja deixa quan són les 5: 30 de la matinada registres de vora 80 km/h a Ares del Maestrat, Catí o Vilar de Canes, també tenim eixe avís per ones fe fins a 3/4 metres al sud de Tarragona, Illes Balears o nord de la província de Girona.

Previsió hui

Per tant hui esperem cel amb intervals de núvols i que poden deixar alguna gota però molt residual,  la veritat que hui no esperem gran cosa i sembla que hui haurem d’aprofitar el ratets de sol,perquè venen dies on no el vorem gens. El vent continuarà bufant fort a l’interior de Castelló i sud de Tarragona amb ràfegues que podran superar els 80 km/h. Al final de la jornada el cel acabarà cobert i serà el preludi del front que ens afectarà demà.

Previsió demà

Demà serà dia d’agafar paraigües, pareix mentida, però el front de ponent que agranarà la península ens afectarà a nosaltres a partir de migdia i farà ploure al nostre territori de manera general, això sí, sembla que passarà de seguida. Amb la baixada de termòmetres que patirem fruit d’una massa d’aire més freda també tindrem la possibilitat de veure alguna nevadeta als cims més alts de la província de Castelló. Al territori Català també plourà, però de manera més minsa i més al sud, mentre que a les Illes Balears la pluja aplegarà de vesprada.

Pròxima setmana,desfilada de borrasques

Acumulats precipitacions pròxima setmana

La pròxima setmana serà destacable per la desfilada de borrasques que una darrere l’altra aniran afectant la península, per tant esperem que la variabilitat i la inestabilitat siguen les predominants a quasi tot el territori peninsular, els models també ens mostren que eixos fronts aplegaran actius també a casa nostra I podrien regar dia darrere dia la nostra zona.

Com veieu sembla que ara també vol ploure’ns de ponent.

Ho seguim com sempre.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando