Per Nando

9/12/2022

Continuem amb fronts i ruixats🌧🌧

Meteo

Destacats

Les Borrasques Atlàntiques continuen pegant amb força.

Bon dia!!! De nou ens alcem amb el cel ennuvolat i és que tan hui com els pròxims dies anem a tindre un oratge repetitiu i sense massa novetats, però amb inestabilitat molt acusada a tota la part més occidental de la península.

Mapa simbols hui i cap de setmana.

Sense novetats com he dit abans i per tant hui com el cap de setmana i la setmana que ve tindrem pas de fronts des de l’oest peninsular que deixaran alguns ruixats dispersos al nostre territori. Aquest cap de setmana baixen els termòmetres, però de cara la pròxima setmana més en concret a partir de dimarts pujaran i inclús farà calor.

Molta puja a l’oest i centre peninsular.

Estarem molt atents també la pròxima setmana a tot el centre i oest peninsular i inclús cap a l’estret de Gibraltar, perquè podrà ploure moltíssim els pròxims dies, borrasques amb molta humitat aniran creuant dia darrere dia deixant precipitacions molt intenses per aquelles zones.

I les tendències?

Les tendències ens van dient que per fi es podria trencar el patró atmosfèric que tenim ara de cara la setmana de Nadal amb un Anticicló que podrà formar-se entre el nord i centre d’Europa. Caldrà seguir-ho per vore si ens porta bon oratge per a Nadal o amb la seua posició acaba quallant algun episodi de precipitacions.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando