Per Nando

8/12/2022

Nadals canvis?☁️❄️⛈️🌧🌦☔️⛅️❄️❄️❄️

Meteo

Destacats

Vigilem per vore si finalment a Nadal canvia la circulació de borrasques Atlàntiques

Bon dia!!! Ens alcem quan són quasi les 6 de la matinada i el primer que faig és mirar satèl·lit. Hui és un dia festiu i sobretot al meu poble»Castelló de Rugat» Les festeres estaran preocupades per si acaba plovent o no, preocupació que intentaré aclarir en aquest post. De moment com he dit abans mirem satèl·lit i veiem guaitar el front per la península I que ací a casa nostra ens deixa i deixarà un dia molt ennuvolat.

Mapa simbols hui

Bé, aclarir que hui tindrem un dia prou ennuvolat, però sense massa preocupacions quant a pluja al nostre territori, el front anirà acostant-se i deixarà alguns ruixats per l’interior nord de València i Castelló i sobretot a Catalunya on allí sí que seran moderats. Per tant les festeres hui poden estar tranquil·les, perquè encara que pot caure alguna gota no es destorbara el seu dia.

Cap de setmana

El mapa de núvols per al cap de setmana ens diu que entre demà i dissabte s’obriran més clars, però la nuvolositat continuarà afectant bona part de la península. A més temperatures també baixaran vora 5 °C el pròxim dissabte a causa d’un massa d’aire més freda que ens creuarà molt ràpidament i que de nou les temperatures tornaran a pujar un poc de cara a diumenge. Diumenge podrà ser el dia més inestable al sud del territori Valencià on sembla que el front que ens creuarà si que podrà deixar ruixats dèbils per esta zona.

Pròxima setmana

La pròxima setmana continuarà la desfilada de borrasques per l’Atlantic i que ací a casa nostra a penes deixarà precipitacions,sí que ho farà a l’oest i centre peninsular on la pluja continuarà sumant i sumant registres de més de tres dígits.

Per a quan canvi de tendència?

Per a finals de la pròxima setmana els models intueixen la formació d’un potent Anticicló per Centre-Europa que podria trencar la configuració de borrasques Atlàntiques i començar un canvi de patró de cara la setmana de Nadal i que podria portar més fred i més llevants, però com sabeu les tendències a tan llarg termini són ciència-ficció, però a Meteopoble ho anirem seguint i us assabentareu si es confirmen els canvis per a eixes dates.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando