meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

7/12/2022

Erupci贸 Volc脿 Semeru 馃寢馃寢馃寢馃寢馃寢

Fenomens adversos, M茅s vistes, Meteo

M茅s de 2000 evacuats les 煤ltimes hores

Almenys 2.000 persones varen ser evacuades despr茅s de l’erupci贸 del volc脿 Semeru a Indon猫sia el passat diumenge.

Les autoritats van elevar al m脿xim nivell l’alerta de risc als voltants del volc脿 Semeru el dilluns passat , al sud-est de l’illa de Java, a causa de l'”augment de l’activitat volc脿nica” despr茅s de l’erupci贸 registrada diumenge al mat铆, que va provocar l’evacuaci贸 de  vora 2.000 persones fins ara.

Van ser les fortes pluges les que van erosionar la c煤pula de 3.676 metres de lava que persistia al cim del volc脿.  En cedir, va generar una enorme quantitat de gas, cendra i lava que va baixar pel seu vessant fins a un riu proper,a estes hores es troben nombroses persones desaparegudes. L’煤ltima erupci贸 del Volc脿 Semeru va ser al desembre del 2021 i va deixar 51 persones mortes.

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

Divendres 9 | juny | 2023
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando