Per Nando

7/12/2022

Erupció Volcà Semeru 🌋🌋🌋🌋🌋

Fenomens adversos, Més vistes, Meteo

Destacats

Més de 2000 evacuats les últimes hores

Almenys 2.000 persones varen ser evacuades després de l’erupció del volcà Semeru a Indonèsia el passat diumenge.

Les autoritats van elevar al màxim nivell l’alerta de risc als voltants del volcà Semeru el dilluns passat , al sud-est de l’illa de Java, a causa de l'»augment de l’activitat volcànica» després de l’erupció registrada diumenge al matí, que va provocar l’evacuació de  vora 2.000 persones fins ara.

Van ser les fortes pluges les que van erosionar la cúpula de 3.676 metres de lava que persistia al cim del volcà.  En cedir, va generar una enorme quantitat de gas, cendra i lava que va baixar pel seu vessant fins a un riu proper,a estes hores es troben nombroses persones desaparegudes. L’última erupció del Volcà Semeru va ser al desembre del 2021 i va deixar 51 persones mortes.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando