meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

7/12/2022

Dem脿 de nou, ruixats 馃導馃導馃導馃導馃導

Meteo

Les Borrasques Atl脿ntiques continuaran pegant fort馃寑馃寑馃寑馃寑馃寑

Bon dia!!! De nou ens alcem amb nuvolositat abundant com veieu a continuaci贸 al sat猫l路lit.

Una nuvolositat que a casa nostra hui de moment no est脿 deixant precipitaci贸 important, per貌 tenim d猫cimes fruit d’alguna gota o xirimiri que ha caigut durant la nit a poblacions com Pu莽ol, Betx铆 o X脿bia.

PRECIPITACIONS AHIR

Font Avamet.

Ahir s铆 que v脿rem tindre precipitacions m茅s importants que fins i tot varen arreplegar 14 mm a X脿bia, els 8 mm de Pen脿guila o Xixona o 5 mm a Tavernes de la Valldigna, Alcoi o Bicorb.

PREVISI脫 HUI

Dia amb pas de n煤vols que podran deixar algun ruixat cap a la prov铆ncia de Castell贸, per貌 a difer猫ncia d’ahir hui el sol podr脿 traure m茅s el cap , per eixa q眉esti贸 hui les m脿ximes pujaran respecte la passada jornada.

DEM脌

Dem脿 s铆 que patirem un dia molt ennuvolat i amb ruixats dispersos arreu del territori Valenci脿 fruit dels fronts de ponent que guaitaran per l’oest peninsular, dem脿 no veurem el sol i per aix貌 les temperatures m脿ximes baixaran. Sembla que les precipitacions que es puguen produir seran m茅s importants al territori catal脿.

PROXIMS DIES

Divendres de nou ser脿 un dia prou ennuvolat i amb ruixats d猫bils i dispersos, per貌 que continuaran deixant un dia gris i d’hivern. El cap de setmana a penes variar脿 la situaci贸 amb fronts que deixaran alguns ruixats sobretot el diumenge que podran ser m茅s moderats a causa d’un front m茅s actiu. Atenci贸 perqu猫 les temperatures el cap de setmana encara baixaran m茅s a causa de la entrada d’una massa d’aire m茅s freda.

TEND脠NCIES PR脪XIMA SETMANA

Mapa sin貌ptic pr貌xima setmana

Acumulats precipitacions pr貌xims 10 dies

La pr貌xima setmana continuarem amb el pas de Borrasques Atl脿ntiques que ac铆 no deixaran massa pluja, per貌 que a l’oest i centre peninsular continuaran mullant a base de b茅. Haurem d’estar pendents perqu猫 incl煤s la setmana podr铆em tindre vents de ponent.

Com veieu sense massa canvis en la situaci贸 meteorol貌gica que ens puga fer parlar de Precipitacions importants i nevades al nostre territori almenys durant esta setmana i la pr貌xima.

Fins dem脿.

Destacats

脷times 24 h.

Dissabte 10 | juny | 2023
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando