Per Nando

7/12/2022

Demà de nou, ruixats 🌧🌧🌧🌧🌧

Meteo

Destacats

Les Borrasques Atlàntiques continuaran pegant fort🌀🌀🌀🌀🌀

Bon dia!!! De nou ens alcem amb nuvolositat abundant com veieu a continuació al satèl·lit.

Una nuvolositat que a casa nostra hui de moment no està deixant precipitació important, però tenim dècimes fruit d’alguna gota o xirimiri que ha caigut durant la nit a poblacions com Puçol, Betxí o Xàbia.

PRECIPITACIONS AHIR

Font Avamet.

Ahir sí que vàrem tindre precipitacions més importants que fins i tot varen arreplegar 14 mm a Xàbia, els 8 mm de Penàguila o Xixona o 5 mm a Tavernes de la Valldigna, Alcoi o Bicorb.

PREVISIÓ HUI

Dia amb pas de núvols que podran deixar algun ruixat cap a la província de Castelló, però a diferència d’ahir hui el sol podrà traure més el cap , per eixa qüestió hui les màximes pujaran respecte la passada jornada.

DEMÀ

Demà sí que patirem un dia molt ennuvolat i amb ruixats dispersos arreu del territori Valencià fruit dels fronts de ponent que guaitaran per l’oest peninsular, demà no veurem el sol i per això les temperatures màximes baixaran. Sembla que les precipitacions que es puguen produir seran més importants al territori català.

PROXIMS DIES

Divendres de nou serà un dia prou ennuvolat i amb ruixats dèbils i dispersos, però que continuaran deixant un dia gris i d’hivern. El cap de setmana a penes variarà la situació amb fronts que deixaran alguns ruixats sobretot el diumenge que podran ser més moderats a causa d’un front més actiu. Atenció perquè les temperatures el cap de setmana encara baixaran més a causa de la entrada d’una massa d’aire més freda.

TENDÈNCIES PRÒXIMA SETMANA

Mapa sinòptic pròxima setmana

Acumulats precipitacions pròxims 10 dies

La pròxima setmana continuarem amb el pas de Borrasques Atlàntiques que ací no deixaran massa pluja, però que a l’oest i centre peninsular continuaran mullant a base de bé. Haurem d’estar pendents perquè inclús la setmana podríem tindre vents de ponent.

Com veieu sense massa canvis en la situació meteorològica que ens puga fer parlar de Precipitacions importants i nevades al nostre territori almenys durant esta setmana i la pròxima.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando