Per Nando

6/12/2022

Agafeu paraigües, ruixats!!!🌦🌦🌦🌦🌦🌦🌦🌦🌦🌦🌦🌦

Meteo

Destacats

Ruixats que s’acosten per l’oest peninsular

Bon dia!!! Si eixiu al carrer; abans agafeu paraigües.

SATÈL·LIT

RADAR

Ahir va quedar finalment un dia molt ennuvolat i hui com veieu al satèl·lit I radar sembla que anem pel mateix estil, inclús hui ens està creuant una línia d’inestabilitat que deixarà ruixats en les pròximes hores i que destorbaran més que res, però que inclús esta vesprada en punts de la Marina podrien ser inclús forts.

CONFIGURACIÓ SINÒPTICA.

Continuem amb una configuració sinòptica de borrasques que afecten l’oest peninsular i deixaran molta aigua per aquella zona. Ací a casa nostra aquesta configuració porta molta humitat però poca pluja.

MAPA SIMBOLS

Per tant mapa de símbols sense a penes diferències d’un dia per altre. Hui tenim molt de núvol i també algunes precipitacions, però de cara la vesprada podran obrir-se clarianes i deixaran vore el sol. Demà sembla que les clarianes seran més notòries i no esperem precipitacions o de caure alguna gota seran coses molt disperses i insignificants. Dijous sembla que de nou la inestabilitat serà abundant i un nou front podrà deixar ruixats per l’interior.

CAP DE SETMANA ENTRA MÉS FRED

El cap de setmana entra una massa d’aire més freda del nord d’Europa que farà baixar de valent els termòmetres, a més diumenge un front més actiu des de l’oest peninsular farà que es puguen produir ruixats que inclús podran ser moderats.

Com veieu la setmana es presenta molt variable quan falten 5 dies de presentar les novetats a Meteopoble.

Continuem informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando