Per Nando

5/12/2022

Continuem amb oratge molt variable,vindrà molt de fred?🌦🌦🌦🌦🌦❄️❄️❄️❄️❄️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Hui ens alcem sense apenes nuvolositat ,però amb nuvols entrant per l’interior però hui si que no esperem cap precipitació o en el cas de donar-se serien coses molt anecdòtiques. Si que plou ara mateixa al sud-oest peninsular de manera intensa i continuarà fent-ho els pròxims dies.

FA FRED❄️❄️❄️

Font Avamet

Abans d’eixir de casa abrigueu-vos perquè fa fred,però un fred normal per a estes dates,així i tot quan són les 5 de la matinada trobem només temperatures negatives a Ares del Maestrat,Xodos,El Toro,Vilafranca, Vistabella del Maestrat,Requena,La Mata o Sant Mateu. Totes elles compreses entre -1,3°C i -0.1°C.

MAPA SIMBOLS

El mapa de simbols no varia massa cap a les nostres zones aquesta setmana. Continuem amb oratge variable i pas de núvols que podran deixar algun ruixat arreu del territori i que inclús demà podrà ser moderat en punts de la Marina.

TENDÈNCIES

De moment no veiem tendències clares de inestabilitat cap al nostre territori i continuarem amb una configuració que deixa molta pluja a l’oest peninsular amb acumulats que els pròxims dies estaran aprop dels 100-200 mm i sembla que per al cap de setmana entrarà una massa d’aire més freda que acabarà afectant a tota la península i farà baixar de nou els termòmetres a casa nostra. Continuaré seguint els models per a veure quan canvia de nou esta configuració que només deixa pluges a la part oriental.

I per acabar entrem en una setmana decisiva i amb molta feina per acabar l’estrena que tindrem el pròxim dilluns. Abans el diumenge farem un avanç i explicarem la novetat important que llançarem el proper dilluns,una novetat molt important per al futur de Meteopoble que vindrà acompanyada de més novetats els pròxims mesos.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando