Per Nando

3/12/2022

I ara que? Fred,pluja,neu?👀❄️❄️❄️🌧🌧🌧🌧🌦🌦🌦⛅️⛅️⛅️⛅️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Encara queda nuvolositat que deixa alguna precipitació per la zona de Xàbia,però poc a poc aquest episodi de gregal toca a la seua fi,però deixant precipitacions abundants a les típiques estacions on el gregal fa el seu efecte.

FINS A 150 MM🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧

Font Avamet

Com podeu veure mentres al nord del territori Valencià no s’enteraven de la pluja el dia d’ahir,al sud de València I nord d’Alacant ahir teniem un dia de pluja persistent,moderada i inclús forta o molt forta en punts de la Marina. Fins a 150 mm en no massa hores a Castell de Castells,Benigembla o Parcent,però moltes localitats superaven els 100 mm en punts de la Marina I la Safor I prop dels 100 mm a localitats de la Ribera Baixa,mentres que a la Vall d’Albaida els registres es quedaven entre els 30-60 mm i les zones on més va ploure va ser Salem amb 63 mm,Castelló de Rugat amb 55mm,Rugat i Montitxelvo es varen quedar amb 53 mm i Otos amb 50mm.

HUI I DEMÀ

Durant el mati de hui i demà tindrem tranquilitat,però de vesprada podran creixer ruixats dispersos que no esperem que deixen massa pluja,però si que podran destorbar,les màximes pujen un poc,però continuarà fent fred.

PRÒXIMA SETMANA

Borrasca Atlántica molt potent per al pont i que segurament l’anomenaran d’alt impacte com fa dies vaig dir. Esta borrasca afectarà a l’oest I centre peninsular,mentre que a casa nostra portarà nuvolositat molt desgastada i que podrà deixar alguna gota. Inclús haurem estar pendents del fort vent de ponent cap a últims de la pròxima setmana. També caldrà estar atents,perquè després d’aquesta potent borrasca podria entrar una massa d’aire molt freda desde Europa,però açò ja son tendències que tindrem que anar esbrinant dia a dia.

Fins la vesprada o demà!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando