Per Nando

2/12/2022

Plou!!! I continuarà plovent les pròximes hores 🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧

Meteo

Destacats

SATÈL·LIT

RADAR

Bon dia,mirant satèl·lit i radar plou a les zones previstes que ho fera,però no plou amb la intensitat que esperava,però així i tot plou entre moderat a fort,a ramalades i està deixant una pluja que almenys farà saoneta allà on està plovent.

PRECIPITACIONS ACUMULADES PROVISIONALS

Be,ja tenim registres interessants quan són les 5 de la matinada i que de moment son provisionals i a l’espera del que acabe caient el dia de hui. Destaquem els 94 mm de Tavernes de la Valldigna,82mm a Benifairó de la Valldigna,81 mm Alzira,67mm Albalat de la Ribera,60 mm a Barx i Barxeta, 55 mm a Vilallonga i Xàbia,46 mm al Genovès,44mm a L’Atzúbia i vora 40 mm a Pego,Pinet,Gandia i Beniganim.

AVISOS ACTIUS🌧🌧🌧

Molt bé per Aemet,perquè jo veia una situació molt més inestable i ell en tot moment ens ficaven eixe avís groc que encara continua el dia de hui. Avisos per precipitacions de fins a 80 mm en 12 hores i vent de gregal fort amb ràfegues de fins a 70 km/h I mar rebolicada amb ones de fins a 3 metres es el que tenim activat a les zones litorals del sud de València I nord d’Alacant.

MODEL AROME

El model Arome continua veient que la pluja continuarà en els mateixos llocs on està plovent les últimes hores i ho farà durant tot el dia. Això si de cara esta propera matinada les precipitacions tendiran abandonar el nostre territori.

PREVISIONS MAPA SIMBOLS

Precipitacions que continuaran al sud de València I nord d’Alacant i que podran tindre certa persistència i ser entre moderades a forts a comarques com la Safor,la Marina,La Vall d’Albaida,la Ribera Alta……on possiblement durant el dia i sumant els acumulats d’ahir algunes localitats aplegaran prop dels 200 mm. La tendència la propera nit es a deixar de ploure a tot el nostre territori.

DEMÀ I DIUMENGE

Oratge més estable,però sense descartar algun ruixat poc important sobretot demà diumenge que podria caure pel matí en zones del litoral i per la vesprada per l’interior,però ja avise que seran coses molt poc significants i anecdòtiques. Les temperatures pujaran un poc les màximes respecte estos últims dies.

I EL PONT?

La pròxima setmana començarà amb oratge prou estable a casa nostra I sembla que deixarà gaudir del pont encara que no descartem que puga caure algun ruixat molt dispers i de ponent fruit de la Borrasca que es situarà al nord de la península. Les temperatures muntaran sobretot el dimarts,però de nou tornaran a baixar el dimecres. Caldrà seguir les tendències per a després del pont,perquè van insinuant que ens podria afectar una massa més freda que inclús podria vindre acompanyada d’inestabilitat.

Però bé,centrem-se amb les pluges de hui que encara sumaran més durant la jornada deixant valors aprop dels acumulats totals propers als 200 mm en algunes localitats.

Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando