Per Nando

1/12/2022

Les pròximes hores es reforçarà el gregal i les pluges 👀👀👀👀⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧

Meteo

Destacats

RADAR PRECIPITACIONS

Benvinguts de nou,de moment precipitacions molt inconnexes i irregulars que han deixat ruixats moderats al nostre territori; de nou creixen nuclis dins la mar que ens afectaran les pròximes hores.

PRECIPITACIONS PROVISIONALS ACUMULADES🌧🌧🌧

Font Avamet

Mirem les precipitacions més importants caigudes quan són les 7 de la vesprada i destaquem els 50 mm caiguts a Xàbia,els 45 mm caiguts a Tavernes de la Valldigna,35 mm Alzira I 28 mm a Sueca o Castelló de la Plana ( Illes Columbretes )entre altres. De moment coses molt més minses del previst.

LES PRÒXIMES HORES EL GREGAL ES REFORÇA

MODEL AROME VENT

MODEL AROME PRECIPITACIÓ

Per tant I mirant models i els seus paràmetres de vent i precipitacions no podem baixar la guàrdia i per tant esperem que les pròximes hores es reactiven aquestes precipitacions en les comarques del sud de València i nord d’Alacant on durant esta nit I demà podran caure amb força i deixant acumulats de vora 200 mm. No és una situació perillosa com el passat episodi de Novembre,però aquest episodi deixarà pluges dignes de menció les immediates hores.

MAPA SIMBOLS DEMÀ

Per tant tant esta nit com demà el gregal anirà guanyant força I la possibilitat de ruixats forts anirà guanyant protagonisme a les comarques del sud de València I nord d’Alacant com la Safor,la Marina Alta,la Vall d’Albaida,El Comtat,L’Alcoià i les Riberes on puntualment en les comarques més litorals podran acumular uns 200 mm entre esta nit I fins dissabte de mati. Podrà ploure a qualsevol punt del litoral les pròximes hores,però les comarques centrals seran les més beneficiades.

MAPA SIMBOLS DISSABTE I DIUMENGE

A partir de dissabte de mati i sobretot diumenge la millora serà notable i de nou el sol anirà guanyant protagonisme,deixant un cap de setmana i pont de la constitució prou tranquil cap a les nostres terres.

Després del pont aniré seguint les tendències,perquè els models veuen noves borrasques creuar per la península I l’intens fred Europeu a les portes de la península però de moment sense decidir-se entrar.

Per tant anem a continuar seguint l’episodi de pluges i demà actualitzem dades i previsions cap a les 5 de la matinada.

Bona nit i Seguimeeeeeeent

Erick,Brosquill
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando