Per Nando

30/11/2022

ATENCIÓ!!! Inminent gregalada de llibre🌬🌬🌬🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,primers avisos activats davant la imminent gregalada de llibre que començarà a partir de esta matinada i demà mati i que se’ns allargarà fins el pròxim dissabte fins a migdia. Aquestos avisos són provisionals i per tant no descarte avisos taronja quan comence a ploure de manera intensa ( com sempre )

FINS A 200/300MM FINS DIVENDRES A MIGDIA

Els models mesoescalars ixen amb força per a les comarques del sud de València I nord d’Alacant on el vent de gregal incidirà amb més força a partir de demà i que junt amb aire fred en alçada farà que la probabilitat de precipitacions fortes vaja en augment durant les hores. Atenció!!! Perquè fins divendres a migdia el model Arome ja fica quantitats de precipitació molt interessants i que segurament sobrepassaran els 200 mm,per tant no serà cap desgavell que en algunes zones puguen superar fins els 300 mm fins el pròxim dissabte.

MAPA SIMBOLS ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Per tant demà mati ja tindrem els primers ruixats a zones del litoral del nostre territori,però que poc a poc aniran traslladant-se a les comarques del sud de València I nord d’Alacant. Atenció perquè comarques com la Safor,la Marina Alta,La Vall d’Albaida,El Comtat, L’Alcoià,La Costera i inclús les 2 Riberes podran rebre precipitacions fortes o molt fortes I inclús puntualment torrencials,precipitacions que podran vindre acompanyades de tempesta i afectaran les zones nombrades desde demà mati i fins dissabte a migdia que començarà a escampar. A la resta i les Illes Balears també plourà però no amb la intensitat que ho farà com en zones de la Diània. El divendres inclús podria nevar a les serres altes de l’interior de Castelló. El vent de gregal es deixarà notar pràcticament a tot el litoral i les temperatures màximes inclús seran fredes.

Com veieu nou episodi de pluges importants tocant a la porta. La diferència és que aquesta vegada estarem al 100% a totes les xarxes socials. Com sempre diu Nando desde Meteopoble !!!! SEGUIMEEEEEEEENT!!!

imatge d’arxiu al Telegram
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando