Per Nando

29/11/2022

Episodi de pluges molt intenses al territori Valenci脿 馃憖馃憖馃憖馃憖鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍

Meteo

Destacats

SITUACI脫 SIN脪PTICA

Benvinguts de nou,la configuraci贸 que ens mostren els models per al pr貌xim dijous i fins dissabte ens fa pensar que el nostre territori principalment tornar脿 a rebre precipitacions intenses. Per tant anem a seguir amb molta atenci贸 aquest nou episodi.

MODEL MESOESCALAR AROME

Desde primeres hores del dijous el model Arome ja comen莽a a vore eixes precipitacions que entraran de mar a terra i que podran ser en forma de tempesta.

MAPA SUPERF脥CIE

I 茅s que com podreu comprovar entre dijous i divendres es formar脿 una borrasca davant les nostres costes i que junt amb l’anticicl贸 que tindrem al nord-est d’Europa i junt amb l’aire fred en altura propiciar脿 que els n煤vols pugen cr茅ixer amb energia. El mar encara que s’ha refredat prou a comparaci贸 de principis de Novembre i el passat Octubre,encara es troba relativament c脿lid,ara mateixa el tenim en uns 18-19掳davant les nostres costes.

MAPA SIMBOLS

Per tant atenci贸 entre dijous i dissabte on les pluges podran afectar zones del litoral i prelitoral del territori Valenci脿 i ser localment fortes o molt fortes sobretot a les comarques m茅s centrals,no descartem que ho pugen fer altres llocs del territori,per貌 amb els models d’ara es el sud de Val猫ncia i el nord d’Alacant on esperem m茅s quantitats de pluja. Encara que he ficat molts n煤vols a Catalunya I pluges sembla que est脿 zona no ser脿 molt agra茂da per aquesta situaci贸,si que ho ser脿 les Illes Balears on tamb茅 podran rebre precipitacions fortes. Atents tamb茅 a les possibles nevades que pugen rebre les serres m茅s altes de l’interior de Castell贸. Diumenge semba que la millora ser脿 prou notable.

I El PONT?

El pont vindr脿 caracteritzat per una borrasca Atl谩ntica que sembla que a casa nostra no ens portar脿 massa problemes,per貌 si que ho far脿 a la part m茅s occidental de la pen铆nsula.

Per貌 ara cal seguir aquest nou episodi que ens ve a partir de dijous.

Seguimeeeeeeent.

Imatge d’arxiu.
Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

[current_date format=禄l j禄] | [current_date format=禄F禄] | [current_date format=禄Y禄]
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando