meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

29/11/2022

Episodi de pluges molt intenses al territori Valencià 👀👀👀👀⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

SITUACIÓ SINÒPTICA

Benvinguts de nou,la configuració que ens mostren els models per al pròxim dijous i fins dissabte ens fa pensar que el nostre territori principalment tornarà a rebre precipitacions intenses. Per tant anem a seguir amb molta atenció aquest nou episodi.

MODEL MESOESCALAR AROME

Desde primeres hores del dijous el model Arome ja comença a vore eixes precipitacions que entraran de mar a terra i que podran ser en forma de tempesta.

MAPA SUPERFÍCIE

I és que com podreu comprovar entre dijous i divendres es formarà una borrasca davant les nostres costes i que junt amb l’anticicló que tindrem al nord-est d’Europa i junt amb l’aire fred en altura propiciarà que els núvols pugen créixer amb energia. El mar encara que s’ha refredat prou a comparació de principis de Novembre i el passat Octubre,encara es troba relativament càlid,ara mateixa el tenim en uns 18-19°davant les nostres costes.

MAPA SIMBOLS

Per tant atenció entre dijous i dissabte on les pluges podran afectar zones del litoral i prelitoral del territori Valencià i ser localment fortes o molt fortes sobretot a les comarques més centrals,no descartem que ho pugen fer altres llocs del territori,però amb els models d’ara es el sud de València i el nord d’Alacant on esperem més quantitats de pluja. Encara que he ficat molts núvols a Catalunya I pluges sembla que està zona no serà molt agraïda per aquesta situació,si que ho serà les Illes Balears on també podran rebre precipitacions fortes. Atents també a les possibles nevades que pugen rebre les serres més altes de l’interior de Castelló. Diumenge semba que la millora serà prou notable.

I El PONT?

El pont vindrà caracteritzat per una borrasca Atlántica que sembla que a casa nostra no ens portarà massa problemes,però si que ho farà a la part més occidental de la península.

Però ara cal seguir aquest nou episodi que ens ve a partir de dijous.

Seguimeeeeeeent.

Imatge d’arxiu.
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Dijous 9 | febrer | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando